Vasile Vicol, un nou mandat de președinte al Asociației Județene de Lupte Constanța


 
  • Vasile Vicol va conduce în continuare forul local al luptelor.
 
Vasile Vicol își continuă activitatea în funcția de președinte al Asociației Județene de Lupte Constanța, pentru un nou mandat, al doilea consecutive, după cel care a debutat în 2019. 
 
Președinte de onoare al AJL Constanța este Gigi Pambuca, iar ca vicepreședinți activează Ecuan Aziz și Cornelius Dorian Trucmel. „Au trecut 4 ani, au zburat repede, 4 ani de satisfacții uriașe, unde rezultatele au fost peste măsură, medaliile naționale «pălind» în fața celor Europene, Mondiale şi Calificare la Olimpiadă. Senzații unice, cu Feți Frumoşi şi Ilene Cosânzene, fiecare luptând şi reprezentând Dobrogea cu mândrie, județul cu cele mai frumoase medalii, județul cu cele mai multe cluburi de lupte din toată România. În aceste timpuri grele, să înființezi cluburi noi (curând 13) pare cam imposibil, într-o țară unde tot ce este frumos se vrea distrus. 4 ani şi o viață alături de aceşti soldați bravi, antrenorii, şlefuitorii de talente, alături de aceşti sportivi minunați care ne aduc atâtea satisfacții. Mulțumesc tuturor din nou pentru încredere, pentru votul pozitiv, iar împreună să ducem județul Constanța acolo sus, unde a fost mereu“, este mesajul lui Vasile Vicol.
 
În ce privește evoluțiile din concursurile internaționale, după Răzvan Arnăut (CS Farul), care, după Zagreb Open Ranking Series, a obținut medalia de bronz și în Egipt, la „Ibrahim Moustafa“ (al doilea turneu internațional Ranking Series al anului), și constănțeanca Andreea Beatrice Ana s-a clasat pe locul trei în Egipt. Sportiva formată de antrenorul Marian Oancea la Mangalia, la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu“ CSS, dar care acum activează la un alt club din țară, a învins-o cu 11-2 în finala mică a categoriei 53 kg pe Nina Hemmer, din Germania.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Vasile Vicol)
 

Citește și:
 
Lupte

Constănțeanul Răzvan Arnăut a urcat pe podium și la turneul din Egipt

 
Vasile Vicol, noul preşedinte al AJL Constanţa
„Titlu nobil, cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, care mă onorează, dar, totodată, mă obligă“

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptătorul din Cumpăna Lucian Somandru a urcat pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO)

25 Apr 2023 1683

Lupte Sportivi ai comunei Cumpăna, câștigători la Campionatele Naționale Școlare

28 Mar 2023 1023

Lupte CS Victoria Cumpăna, pe locul doi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“. Alexia Gavrilă, cea mai tehnică sportivă (GALERIE FOTO)

23 Mar 2023 1236

Fazele județene ale turneelor „Gheorghe Ola“ și „Gheorghe Ene“ și-au desemnat laureatele. Meciurile, disputate la Cumpăna și Techirghiol (GALERIE FOTO)

31 Oct 2022 1510

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna, pe podium și la Naționalele de la Târgu Mureș. „Voi, tinerii campioni, sunteți mândria noastră!“

18 Oct 2022 1211

Lupte CS Victoria Cumpăna, aur pe echipe la Campionatul Național

12 Oct 2022 1281

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 august 2022

17 Aug 2022 1956

Sportivii de la CS Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la Cupa „Micul Luptător“ (GALERIE FOTO)

10 Aug 2022 982

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna Campionii secțiilor de gimnastică ritmică, lupte și fotbal, premiați (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 1190

Interviu online cu luptătoarea Bianca Iancău, din Cumpăna, medaliată mondială „Sper să-mi îndeplinesc visul de a ajunge la Jocurile Olimpice“

21 May 2022 4548

Medalii pentru județul Constanța la Naționalele de lupte Under-15. Diana Voiculescu a ieșit campioană (GALERIE FOTO)

13 May 2022 1372

CS Victoria Cumpăna Bianca Iancău, Robert Popa și antrenorul Vasile Vicol, premiați pentru rezultatele de la Cupa României

30 Apr 2022 2320

Luptătoarea Bianca Iancău, din nou pe locul întâi. „Nu vom înceta niciodată să susținem sportul cumpănean!“ (GALERIE FOTO)

05 Apr 2022 2212

Președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Vasile Vicol, în doliu. A murit tatăl său. „Odihnește în pace, tătucă!“

24 Mar 2022 2343

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia „Campioană europeană și mondială, urmează sigur medalie olimpică“

12 Mar 2022 2650