Drumuri pietruite si utilitati pentru cartierele noi din Valu lui Traian

1196367059.jpg

In localitate se lucreaza in forta la infrastructura din cartierele noi. Primarul Florin Mitroi, ne-a declarat ca intentioneaza sa pietruiasca drumurile pana la sfarsitul anului, pentru a se putea circula in conditii optime si in noile cartiere ale localitatii.

Concomitent cu pietruirea cailor de acces, in noile zone ale comunei se lucreaza si la reteaua de alimentare cu energie electrica si la canalizare. Edilul localitatii a apreciat ca pana de revelion drumurile vor fi pietruite, urmand ca asfaltarea sa inceapa din primavara anului viitor. Locuitorii din cartierele noi nu vor avea probleme nici cu dusul la gradinita al copiilor. Primarul Florin Mitroi s-a gandit si la faptul ca este necesara o unitate de invatamant prescolar si in cea mai noua zona a comunei. "In prezent se lucreaza la temelie. Speram ca anul viitor gradinita sa fie gata", ne-a declarat primarul. Valoarea investitiei se ridica la 900.000 lei. Potrivit edilului comunei, banii au fost alocati de catre Guvern. Lucrarile de infrastructura continua si in restul comunei. Autoritatea locala va extinde reteaua de alimentare cu apa si pe strazile Murfatlar si Bucuresti. Este vorba de aproximativ 14 km de retea, care va deservi gospodariile din vecinatatea liniilor de cale ferata. O alta ambitie a primarului Florin Mitroi este sa ridice noua biserica din localitate, ce va purta hramul Sfintei Cuvioase Paraschiva. Un alt proiect, pe care edilul comunei Valu lui Traian vrea sa-l duca la indeplinire, este infiintarea unei cantine pentru persoane cu venituri foarte mici. "Cantina saracilor este un obiectiv pe care mi l-am propus inca din campania electorala si pe care il voi duce la indeplinire. Ea va functiona in curtea bisericii de la Valea Seaca si va avea o capacitate de aproximativ patru sute de persoane. Voi antrena in acest proiect cateva societati din zona noastra", a precizat primarul Florin Mitroi.

Primarul este multumit de scorul obtinut de PD la euroalegeri

Una peste alta, cu ocazia euroalegerilor de duminica trecuta, primarul din Valu lui Traian a primit o confirmare din partea locuitorilor comunei, prin faptul ca Partidul Democrat, pe care il reprezinta, a obtinut un scor record, posibil unic in tara. "Sunt foarte fericit avand in vedere faptul ca PD a obtinut un scor de 70% in comuna noastra. Consider ca astfel am primit si eu un vot de incredere din partea oamenilor", a afirmat Florin Mitroi. (P)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elevii se întorc în bănci de miercuri, 8 mai. Când va fi următoarea vacanță?

06 May 2024 878

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 429

Licitații Tulcea Școala Gimnazială Carcaliu, dotată cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de firmele Woodart SRL și Abitek Devices SRL (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 574

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 534

Ministerul Educației Ghid de întrebări și răspunsuri - Ce acte sunt necesare pentru înscrierea copilului la grădiniță

24 Apr 2024 471

Licitații Tulcea Woodart SRL va dota Școala Gimnazială Ostrov cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 399

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

16 Apr 2024 547

Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează licitația pentru achiziția de mobilier școlar și echipamente digitale

14 Apr 2024 487

Centrul Militar Zonal Constanța Înscrierile pentru instituțiile de învățământ superior militar sunt în toi

13 Apr 2024 497

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean

12 Apr 2024 624

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 613

Licitații Constanța Licitație pentru dotarea cu echipamente digitale a liceului „Emil Racoviță” din Techirghiol. Când va avea loc (DOCUMENT)

03 Apr 2024 523

Etapa județeană a Concursului de creativitate ”Speak Out”, ediția a XVI-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța (FOTO)

02 Apr 2024 743

Licitații Constanța Primăria Topalu, achiziție de la o firmă din Ploiești care vizează Școala Gimnazială nr. 1 din comună (DOCUMENT)

01 Apr 2024 569

Părinții din Constanța susțin instalarea sistemelor de supraveghere audio-video în unitățile de învățământ preuniversitar

01 Apr 2024 513