Pulpe de pui cu legume,vin alb si rozmarin

p1450302.jpgcald afara si vreme de plimbare... deci trebuia sa fac ceva pentru pranz care sa mearga repede si fara bataie de cap,ca apoi sa o putem taia afara.

-3 pulpe de pui,proaspete
-ceapa
-rosii micute
-3-4 catei usturoi
-ardei gras fasii
-sare,piper
-3 linguri ulei masline
-1 pahar vin alb
-rozmarin

Intr-o cratita rezistenta la cuptor am pus carnea de pui,pulpele le-am taiat in 2,erau ...destul de mari ,le-am condimentat din belsug cu sare,piper si apoi am pus legumele printre ele,taiate fasii mari iar rosioarele in 2 si am turnam uleiul iar la final vinul.am pus si rozmarinul ,acoperit cratita cu capac si dat la cuptor pentru vreo 40min.apoi am luat capacul si am lasat carnea sa se rumeneasca usor la 225grade,pentru 5-8min.
carnea se serveste cu legumele si sosuletul delicios ce rezulta,alaturi de garnitura la alegere.noi am facut o mamaliguta rapida,voi alegeti ce va place!



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

De ce e bine să bei ceai de rozmarin

07 Dec 2018 1361

LauraAdamache.roPulpa de porc la cuptor cu rozmarin, lamaie si seminte de fenicul

04 Feb 2016 2718

Sănătate Ceaiul de rozmarin încetineşte procesul de îmbătrânire

12 Jul 2015 2179

Petrece în stil american! Cum să prepari un curcan pentru 12 invitaţi

04 Jul 2015 3872

Sănătate Sinuzita şi cele mai importante remedii naturiste

22 Mar 2015 1854

Preparate Culinare by Poliana Andive la gratar cu otet balsamic si rozmarin

08 Nov 2014 2810

Rozmarinul ajută la creşterea concentrării

04 Nov 2014 1338

Rozmarinul şi beneficiile sale

27 Sep 2014 1850

Sănătate Cinci plante care ajută la îmbunătăţirea memoriei

23 Jun 2014 3204

Ceaiul de rozmarin, calităţi terapeutice

08 Jun 2014 1746