Viaţă de blogger – 3

groparu.jpgŢineţi minte Campania Avon în care caută 125 de femei demne de pus în manuale? (dar nu manuale de învăţat pentru BAC; deci nu din alea) Ei: acum s-a trecut la votare. Aşadar, dacă vă plac femeile (cum Dumnezău să nu vă placă!), sunteţi invitaţi să le alegeţi pe cele mai meseriaşe din perspectiva voatră. Votarea se face aici, un vot pe zi, între 1 iulie și 15 august, prin apăsarea butonului "Îmi place" de pe pagina fiecărei femei propuse (votul are o valoare de 50% în alegerea celor "125 de femei pentru schimbare", restul de 50% fiind rezervat AVON). Cele mai apreciate participante vor fi invitate la Gala de premiere din 15 septembrie unde le vor fi recunoscute oficial meritele deosebite de a fi doamne de doamne.

În seara asta mă duc să văd ce s-a făcut în locul fabricii de bere Ursus. După cum ştiaţi, fabrica de bere şi povestea de succes de ceva chintale de ani s-a extras graţios din viaţa oraşului şi s-a strămutat pe alte plaiuri, că e mai ieftin şi că aşa e viaţa. Iar acum, în locul fabricii care nu va mai împuţi tot arondismentul cu miros de fermentare se va face (s-a făcut deja) o berărie modernă şi tradiţională, cu - pun pariu - gresie şi faianţă. Iar azi e marea inaugurare, unde purcoi de blogărime clujeană va merge să bea bere nefiltrată rece şi proaspătă.

Şiiii... weekendul acesta care vine am deosebita plăcere de a SIBIENI! (verb tranzitiv de conjugarea I, se foloseşte când umbli creanga prin Sibiu cu gura căscată şi scoţi interjecţii: "pfuaaay, ce biserică!" "uuuu, ce păreţi vocsâţi!" "uaaaau, ce telemea de Sibiu!")

Adică, la invitaţia lui Brylu Crocodylu vom redescoperi oraşul meu natal şi le vom arăta tuturor ce înseamnă Sibiu - cu bune, nebune şi nebuloase, că - slavă Domnului - are destule. Partenerii demersului #prinSibiulmeu sunt Asociaţia pentru Înfrumusetarea Oraşului Sibiu, este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (unde intram io la balurile bobocilor în liceu fluturându-le sub nas legitimaţia de presă la ziarul la care lucram), plus Hotelul Levoslav, plus Printcenter şi plus Autonom. Cărora le mulţumim.

PS: Vizitatorii care s-au săturat de poveştile mele numai cred că vor vizita obiectivele, când colo eu le voi împuia capul cu evenimente din tinereţile mele, gen "pe banca asta am pupat prima dată săsoaică!", "în crâjma asta m-am bătut cu un badigard că eram tânăr şi furios pe lume şi n-aveam blog" etc etc. Dar nu le spuneţi asta, că e sicret.

www.groparu.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 489

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 724

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 442

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 568

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 423

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 341

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 519

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 465

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 729

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 730

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 235

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 413

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 537

Teatrul de Stat Constanța readuce, după 50 de ani, spectacolul „Casa Bernardei Alba”, pe scena pontică

18 Apr 2024 594

Caravana Shakespeare face popas și la Constanța

14 Apr 2024 602