31 Mar, 2010 20:10
4299
Ingrediente ( pentru 6 porţii ):
2 kg pulpa de miel
250 ml vin rosu
1 kg cartofi dulci
4-5 rosii mari si bine coapte
2 vinete mari
2 dovlecei mari
100 g masline verzi
2 lingurite seminte de coriandru
1 lingurita cimbru uscat
2-3 catei de usturori
1 lingurita piper negru
ulei de masline
sare grunjoasa
otet balsamic
Mod de preparare:
1. Curata bine pulpa de miel, de pielite si grasimea in exces,
sareaz-o cu sare grunjoasa, apoi maseaza carnea pana ce se asimileaza sarea.
Unge pulpa cu un amestec facut dintr-o lingura cu otet balsamic si cateva
linguri cu vin rosu, impacheteaz-o intr-o folie de plastic si lasa-o la rece
aproximativ doua ore.
2. Piseaza impreuna: semintele de coriandru, usturoiul, piperul
si cimbrul. Adauga o lingurita sau doua cu vin rosu si amesteca pana rezulta o
pasta. Cu lama unui cutit bine ascutit, taie cateva "buzunare" pe
pulpa de miel, pe care le umpli cu pasta de mirodenii.
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: