Burgeri cu peste

burgeri.jpgO idee gustoasa de pachetel pentru birou.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

peste, cod, paine, pesmet, chifle, cartofi, salata, rosii

Ingrediente

300 g file de cod
2 linguri sos de peste
1 ou
5 felii de paine alba, coaja indepartata
2 prafuri de sare
1 praf de piper
75 g pesmet
2 linguri ulei
Dressing:
200 g smantana degresata
2 linguri marar, tocat
50 g coada de langusta
2 prafuri de sare
4 chifle
cartofi wedges
salata, rosii taiate

Mod de preparare

1. Puneti pestele, sosul de peste, oul, painea si condimentele in robotul de bucatarie si amestecati. Dati amestecului forma unui burger si acoperiti cu pesmet. Prajiti in ulei pentru 5 minute.

2. Amestecati cu dressingul.

3. Serviti in chifle alaturi de cartofii wedges, legume si dressing.

Sursa: Ecuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ANSVSA MEGA IMAGE retrage un sos de la raft. Conține un produs care nu se regăsește pe etichetă

16 Feb 2024 649

Unul dintre cele mai cumpărate sosuri de usturoi, retras de pe rafturile din magazinele LIDL! Iată motivul

09 Feb 2024 1362

GastroArt Tocăniță gustoasă (rețetă interbelică)

04 Jul 2022 1688

GastroArt Crap cu roșii (rețetă interbelică)

30 Jun 2022 1251

GastroArt Plachie de pui (rețetă interbelică)

29 Jun 2022 1254

GastroArt Șalău Fript (Rețetă Interbelică)

17 Jun 2022 943

GastroArt Pere cu cremă de vanilie (rețetă interbelică)

26 May 2022 1597

GastroArt Salată de ardei copți (rețetă interbelică)

12 Apr 2022 1563

GastroArt Pui cu smântână (rețetă interbelică)

25 Feb 2022 2098

GastroArt Ochiuri la capac cu smântână (rețetă interbelică)

22 Feb 2022 2438

GastroArt Salată bulgărească (rețetă interbelică)

17 Feb 2022 1986

GastroArt Salată de fasole verde (rețetă interbelică)

06 Feb 2022 1711

GastroArt Salată de fasole verde (rețetă interbelică)

26 Jan 2022 1572

GastroArt Macaroane picante (rețetă interbelică)

20 Jan 2022 1649

GastroArt Sos pentru fripturi reci (rețetă interbelică)

11 Jan 2022 1963