Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt

frigarui.jpgSe dezoseaza pieptul si se taie cubulete de circa 2-3 cm.Se face o marinata din iaurt, vegeta, sare, piper, oregano si rozmarin, se amesteca cu pieptul de pui si se da la rece pentru o ora ca sa se patrunda aromele

Ingrediente

1 piept pui

1 ardei gras mare

1-2 cepe

200 gr iaurt

vegeta

sare,piper

rozmarin,oregano


Reteta completa pe: Caietul cu retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Savoare fără carne. Rețete vegetariene pentru un grătar reușit

27 Apr 2024 453

Garda de Coastă Autocamion condus de român, transporta ilegal tutun ascuns prin metoda “capac” (FOTO)

29 Sep 2023 900

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără boia de ardei, aripi, spinări, piept și pulpe de pui (DOCUMENT)

10 Aug 2022 1589

GastroArt Bulion de ardei (rețetă interbelică)

24 Jul 2022 1704

GastroArt Salată de roșii specială (rețetă interbelică)

21 Jul 2022 1832

Firma controlată de soția unui viceprimar din județul Brăila va livra Penitenciarului Tulcea ceapă galbenă uscată și morcovi (DOCUMENTE)

12 Jul 2022 1541

GastroArt Ghiveci cu carne (rețetă interbelică)

05 Jun 2022 1439

Piperul Cayenne și beneficiile sale extraordinare

14 May 2022 17551

Ziua de 13 mai în istorie Ziua internaţională a humusului. Cum pregătim o rețetă de humus cu ardei copți

13 May 2022 1474

GastroArt Salată de ardei copți (rețetă interbelică)

12 Apr 2022 1568

GastroArt Tocană de ochiuri (rețetă interbelică)

06 Mar 2022 1680

GastroArt Salată bulgărească (rețetă interbelică)

17 Feb 2022 1991

GastroArt Ciorbă de fasole (rețetă interbelică)

08 Feb 2022 1866

GastroArt Salată amestecată (rețetă interbelică)

23 Jan 2022 2078

GastroArt Papara de ouă cu cartofi (rețetă interbelică)

12 Jan 2022 1795