Candidatul PSD la prezidenţiale, anunţat în câteva săptămâni

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că PSD va stabili candidatul la prezidenţiale în câteva săptămâni, potrivit Mediafax, iar Congresul din toamnă doar va valida această candidatură şi că acest anunţ e necesar pentru a nu crea confuzie în partid din cauza unor colegi care se ”auto trec” pe listă.
„Nu e vorba de câteva zile. Probabil, nu ştiu, câteva săptămâni, pentru că eu nu cred că putem lăsa să treacă vara până să stabilim în PSD pe cine susţinem. Organizaţiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidenţiale, pentru că altfel se uită la alţi colegi care se auto trec pe tot felul de liste şi nu aş vrea să apară confuzie în partid”, a spus Dragnea.
Întrebat dacă stabilirea candidatului peste câteva săptămâni înseamnă că acesta nu va fi desemnat de Congres, aşa cum se anunţase anterior, Dragnea a spus că nu are rost o formalizare foarte mare.
„Nu are sens să ne formalizăm foarte mult. Congresul sigur că va formaliza candidatul, dar un anunţ poate fi făcut şi într-o altă structură de conducere statutară. Congresul poate să valideze o candidatură, poate să aprobe o candidatură”, a spus Dragnea.
Câteva minute mai târziu, preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat că pretendentul PSD pentru Cotroceni va fi stabilit în septembrie.

Sursa foto: roportal.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 436

Instanța a tranșat disputa PSD și PNL pot renunța la candidatul comun la Primăria Capitalei

01 May 2024 493

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 511

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 625

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 943

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 752

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 802

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 1089

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1211

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 1023

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 596

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 802

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 1227

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2392

Peste 95% dintre candidaţii la consilii judeţene şi primării de municipii reşedinţă de judeţ, validați de Consiliul Politic Naţional al PSD

21 Mar 2024 872