Ponta, referitor la Dragnea „În România orice faptă bună nu rămâne nepedepsită"

 
Premierul Victor Ponta i-a mulţumit, astăzi, la Târgu Jiu, „lui Liviu (n.r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, aflat lângă el), care s-a implicat foarte mult în proiectul modernizării stadionului" din municipiu, adăugând că „în România, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită", relatează romanialibera.ro.

Premierul Victor Ponta şi ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, condamnat, vineri, de instanţa supremă la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul", se află la Târgu Jiu, pentru semnarea contractului privind modernizarea stadionului din municipiu.

Ponta le-a urat constructorilor să se încadreze în termenul de execuţie a lucrărilor, prevăzut în contract, adăugând că, de regulă, în România termenele de realizare a unor construcţii sunt depăşite.

În acelaşi context, Ponta a felicitat şi a mulţumit Companiei Naţionale de Investiţii şi „lui Liviu (n.r. - Dragnea, aflat alături de el), care s-a implicat foarte mult în acest proiect", adăugând: „În România orice faptă bună nu rămâne nepedepsită".

Ponta, care a precizat că „inevitabil este subiectiv" în ceea ce priveşte Târgu Jiu şi că este convins că echipa Pandurii merită un asemenea stadion modern, a mai declarat că un contract similar va fi semnat, tot sâmbătă, şi la Craiova, pentru realizarea unui stadion, el precizând că a avut o „pretenţie" pe care şi-o asumă, şi anume ca ambele contracte să fie semnate în aceeaşi zi, ca să nu se supere nimeni.

La rândul său, Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, a spus că este la Târgu Jiu în această zi pentru că a pus "foarte mult suflet în acest proiect, care s-a născut greu" şi că de aceea a acceptat invitaţia premierului şi a oamenilor de a fi prezent la semnarea contractelor pentru cele două stadioane.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liviu Dragnea, de la penitenciar, la tribunal. În ce dosar este audiat ca martor fostul preşedinte PSD

12 Sep 2019 1924

Ședință a liderilor PSD în acest week-end în stațiunea Neptun

20 Jun 2019 2196

În ziua campaniei #șîeu, ministrul Transporturilor a fost prezent pe șantier pentru a inaugura lucrările la centura Bacăului

15 Mar 2019 1446

Victor Ponta afirmă că va emigra dacă Liviu Dragnea va deveni preşedintele României

10 Mar 2019 1694

Victor Ponta, declarații surprinzătoare - „Dragnea în turul 2 ar fi un blat. O să mergem toți să-l votăm pe Iohannis, să nu iasă Dragnea”

06 Jan 2019 1542

Cine îi va judeca pe Dragnea, Tăriceanu, Udrea, Bica, Ponta, Greblă, Hrebenciuc

13 Dec 2018 2234

Simbolic, Dragnea demis de la conducerea Camerei. Scandal în Parlament. Ce spun deputaţii constănţeni despre cele întâmplate?

06 Dec 2018 2114

Mesaj ironic pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Ce a transmis un fost jurnalist dintr-un hotel din Constanța

23 Aug 2018 2308

Victor Ponta - "Liviu Dragnea a numit în funcţii numai oameni din judeţul său, obedienţi şi săraci intelectual"

19 Aug 2018 2101

Victor Ponta - "Eu dau o mână de ajutor din afară PSD-ului ca să scape de Dragnea”

27 Jun 2018 1708

Liviu Dragnea l-a concediat pe presupusul autor al postărilor denigratoare despre Simona Halep

13 Jun 2018 2709

Gabriela Firea, declarație importantă. Mai mulți parlamentari ar fi semnat adeziunea la PSD

28 May 2018 2351

Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, „vinovaţi” pentru situaţia Cazinoului din Constanta! Cine susţine asta?

25 May 2018 2927

Victor Ponta, acuzații la adresa președintelui PSD - ”Liviu Dragnea și Tel Drum au fost protejați de stat”

16 Mar 2018 2036

Războiul declarațiilor între Victor Ponta și Liviu Dragnea. Ce dezvăluiri a făcut fostul premier. Numele lui Radu Mazăre menționat

14 Mar 2018 2394