Lista cluburilor din Constanța ce vor fi verificate în urma ordinului dat de Victor Ponta

 
Premierul Victor Ponta a declarat în urmă cu scurt timp într-o ședință de Guvern de urgență că se vor face verificări în cluburile din toată țara pentru a vedea dacă îndeplinesc toate normele de funcționare pentru ca astfel de tragedii cum a fost cea de seara trecută, în Clubul Colectiv din Capitală, să nu se mai repete.
 
În acest sens prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a declarat în exclusivitate pentru cotidianul ZIUA de Constanța care vor fi instituțiile ce se vor implica în verificarea cluburilor din oraș. De asemenea, acesta a specificat că lista completă a acestor tipuri de localuri nde se vor face verificări va fi gata luni.
 
„Nu am o listă în acest moment a cluburilor care sunt acum funcționale. Luni va fi pregătita această listă, când va fi și comisia gata ca să se înceapă activitatea. În cluburile pe care o să le identificăm, în primul rând o să verificăm autorizațiile, cele de la pompieri, și după care echipa merge la fața locului să vadă acă autorizația este respectată. Instituțiile care se vor implica în verificări vor fi ISU și ISC-ul.”, a declarat prefectul Constanței.
 
Întrebat care vor fi măsurile luate în cazul în care vor fi identificate nereguli la aceste cluburi, Ion Constantin a precizat faptul că totul ține de gravitatea problemelor identificate.
 
„De la caz la caz în funcție de neregulă. Dar în principiu dacă dacă este o abatere gravă, adică lista autorizației cu totu, că noi mai întâi o să vedem care sunt autorizate și care sunt funcționale, nu știu dacă este vreun club care nu are autorizație de la pompieri, dar o sa le verificăm și pe acelea, și dacă lipsește și respective are, dar dacă abaterile sunt grave atunci mergem până la închidere, până la încetarea activității. Amenzile vor fi după caz, vor fi cele care se vor impune. Nu am mai avut cazuri de genul acesta dar trebuie să ne aducem aminte de incendiul de la restaurantul Beirut.”, a completat Ion Constantin, prefectul județului Constanța.   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Lupu- „Peste cinci milioane de lei vor merge la mai multe asociaţii şi cluburi sportive din judeţul Constanţa“

30 Apr 2024 173

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 565

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 540

Cluburile din Constanța își așteaptă petrecăreții la evenimente unice

12 Apr 2024 594

Handbal județul Constanța Trei echipe de pe litoral, calificate, de pe podium, la turneul semifinal. Distincții la faza pe Euroregiune (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 1528

Lupte CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 626

DGAS Constanța Iată ce firmă se va ocupa de automatele de cafea din pavilioanele și cluburile pentru pensionari

13 Mar 2024 554

Natație Constanța Cristian Zburlea, cea mai bună performanță a băieților născuți în 2012 la Cupa Rotary Contratimp 2024 (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 932

LIVE TEXT. Handbal CSM Constanța, învinsă de Dinamo în EHF European League și pe litoral (FOTO+VIDEO)

27 Feb 2024 1466

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 1262

Șah Micuții legitimați la CSM Constanța au monopolizat podiumul la categoriile 10 și 12 ani, în cadrul Campionatului Județean (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 728

Handbal. LIVE TEXT Füchse Berlin a câștigat la Constanța, dar CSM a luptat admirabil cu deținătoarea EHF European League! (FOTO + VIDEO)

13 Feb 2024 1498

Intrarea este liberă CSM Constanța - Füchse Berlin, meci - eveniment în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, în EHF European League! (VIDEO)

12 Feb 2024 1594

CSM Constanța, victorie mare cu ALCL TT Grand-Quevilly Andrei Talpeș - „Constanța a respirat, din nou, tenis de masă la un nivel spectacol!“

01 Feb 2024 853

IPJ TimișControale la societăți comerciale

29 Jan 2024 421