Handbal județul Constanța Trei echipe de pe litoral, calificate, de pe podium, la turneul semifinal. Distincții la faza pe Euroregiune (GALERIE FOTO)

 
 
  • Grație evoluțiilor deosebite, dintre cei șapte jucători incluși în echipa turneului de la Medgidia, șase au fost de la cluburi din județul Constanța.
 
Faza pe Euroregiune a Campionatului Național de Handbal, juniori IV, la masculin, a fost găzduită de Medgidia.
 
Competiția s-a desfășurat, timp de două zile, în sala de sport ,,Iftimie Ilisei” și în sala de sport ,,Dan Spătaru” și a fost organizată de Asociația Județeană de Handbal Constanța, în parteneriat cu cluburile din județul Constanța și cu sprijinul Primăriei Municipiului Medgidia și al Clubului Sportiv Medgidia.
HC Omer Constanța 
Primele patru clasate s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Național, iar între acestea se află și trei echipe din județul Constanța, Handbal Club Omer, CSS Medgidia și CSM Constanța, clasate în această ordine pe podium! A patra calificată este ACS Viitorul Galați. În continuare, au urmat în clasamentul final CSO Murfatlar, HC Junior BB Buzău, CSS Tecuci, LPS Brăila și LPS Buzău.
 
Cel mai tehnic jucător, Florin David
 
Grație evoluțiilor deosebite, dintre cei șapte jucători incluși în echipa turneului, șase au fost de la cluburi din județul Constanța! Cel mai bun „7“ al fazei pe Euroregiune arată astfel: portar - Luca (HC Omer Constanța), extremă stânga - Codrin Olaru (ACD Viitorul Galați), inter stânga - Florin David (CSS Medgidia), centru - Luca Georgescu (HC Omer Constanța), inter dreapta - David Moroșanu (HC Omer Constanța), extremă dreapta - Ștefan Panaitescu (CSM Constanța), pivot - Rareș Pestrițu (CSS Medgidia).
CSS Medgidia 
De asemenea, pe litoral au rămas și trei premii speciale dintre cele patru acordate: cel mai tehnic jucător - Florin David (CSS Medgidia), cel mai bun portar - Luca Mihai (HC Omer Constanța), golgeter - Radu Guiu (CSM Constanța), cel mai bun apărător - Eduard Dinu (ACS Viitorul Galați).  
 
Câștigătoarea turneului, HC Omer Constanța, a reușit patru victorii din tot atâtea partide. „Felicitări, băieți!“, este mesajul HC Omer. 
 

Ștefan Florea, autor a 27 de goluri
 
Alcătuită din jucători născuți în 2011-2012 și mai mici, CSM Constanța a câștigat trei dintre cele patru meciuri susținute la Medgidia: 23-9 cu HC Junior BB Buzău, 19-22 cu HC Omer și 33-12 cu LPS Brăila, în Grupa B, și 28-16 cu ACS Viitorul Galați, în finala mică a turneului, clasare care i-a asigurat prezența în faza următoare a competiției, la nivel național.

CSM Constanța 
„La doar un an de când a început handbalul, Radu Guiu a fost golgheterul turneului, cu 30 de goluri! Ștefan Panaitescu, care a evoluat până de curând la minihandbal, a fost desemnat extrema dreaptă a turneului. Evoluții notabile și pentru Ștefan Florea, autor a 27 de goluri, și Victor Moroșanu, care este încă de vârsta minihandbal, fiind născut 2013. Felicitări și celorlalți jucători ai lotului antrenat de Denis Ali: portarii Matei Chilianu, Ștefan Iliescu și Ianis Iorganda, Eren Murtaza, Matei Nicolae, Andrei Paceagiu, Sebastian Sapariuc, Ștefan Neagu, Petru Givelegian, Iustin Gutuleanu, Ayan Sulus, Paul Niculcea, Cocoloș David și Niculache Vlad (portar)! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Victorie la limită în finală
 
CSS Medgidia a reușit patru victorii în grupa A și o înfrângere, la limită, cu HC Omer Constanța, în finala competiției: CSS Medgidia - CSO Murfatlar 35-15, CSS Medgidia - ACS Viitorul Galați 36-13, CSS Medgidia - LPS Buzău 26-11, CSS Medgidia - CSS Tecuci 40-9, CSS Medgidia - HC Omer Constanța 28-29. „Felicitări tuturor! Hai Medgidia!“, se arată pe pagina de Facebook a CSS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Sorin Danielciuc și Facebook (CSM Constanța, CSS Medgidia)
 
Citește și:

Handbal
Juniorii 3 de la CSM Constanța, a doua victorie în Grupa Speranță 1. Revenire spectaculoasă cu CSO Negrești Vaslui (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța handbal Juniorii 3, gladiatori pe teren! Au învins în deplasare a doua clasată, CSS Călărași. „Până la capăt!“ (GALERIE FOTO)

23 Jan 2024 1042

Aihan Omer spune povestea titlului Echipa de juniori 4 i-a adus HC Omer Constanța primul trofeu de campioană a României din scurta sa istorie (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Jun 2023 4807

Handbal HC Omer Constanța, campioană națională la juniori 4

11 Jun 2023 3643

UPDATE. Handbal HC Omer Constanța, calificare în semifinalele Turneului Final la juniori 4 (GALERIE FOTO)

09 Jun 2023 1856

Juniorii III de la HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional

19 May 2021 4942

Handbalistele junioare 3 de la CSS1 Constanţa, calificate în Grupa Valoare de pe locul întâi

14 Apr 2021 4189

HC Dobrogea Sud Constanţa II a învins CS Medgidia la turneul de la Buzău

20 Feb 2021 3524

Handbalistele de la CSS1 Constanţa, pe locul întâi în campionatul junioarelor 3

10 Feb 2021 4192

Aihan Omer, antrenorul coordonator al Academiei HC Dobrogea Sud Constanța „Vrem să creștem jucători de valoare“

01 Jul 2020 5307

Constanța Astăzi e ziua de naștere a antrenorului Aihan Omer. Reputatul tehnician a ajuns la 60 de ani

27 Jun 2020 3265

Aihan Omer, coordonatorul Academiei HCDS „Obiectivul nostru principal este să pregătim jucători pentru prima echipă“ (galerie foto)

30 Dec 2019 2605

HC Dobrogea Sud, de două ori într-o săptămână la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ „Vrem să ajungem la copii cu mesajul «Veniţi la handbal!»“ (galerie foto)

28 Nov 2019 2358

Juniorii A de la HC Dobrogea Sud luptă, la Venus, să-şi apere titlul de campioni ai României la handbal pe plajă (galerie foto)

02 Aug 2019 1869

Juniorii II de la HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional

12 Apr 2019 2044

„A fost o săptămână de vis!“ În weekend, HC Dobrogea Sud joacă la Constanţa cu Poli Timişoara

11 Oct 2018 1610