Comunicat de presă PSRO Constanța dezaprobă sfidarea consilierilor locali municipali față de cetățeni, după ce ședința de astăzi s-a amânat pentru că anumiți consilieri sunt în vacanță

PSRO Constanța condamnă spectacolul public pe care aleșii locali municipali îl pun în practică de ani buni și pentru care nu sunt trași la răspundere în niciun fel. Astăzi, o dată în plus, am participat la un alt episod al acestui dezinteres manifestat de mulți dintre aleșii locali trimiși în forul decizional al municipiului de către majoritatea cetățenilor pentru a le rezolva problemele. Sedința convocată astăzi nu a avut cvorum pentru discutarea proiectelor înscrise în ordinea de zi pentru că anumiți consilieri sunt în vacanță. PSRO Constanța trage un semnal de alarmă pentru viitorul acestui oraș.
„Constănțenii sunt spectatorii unui circ public prost regizat. Am văzut cum proiecte de interes local au fost amânate din lispa cvorumului, adică din lipsa de respect a unor oameni aleși în aceste funcții publice de cetățenii care au sperat la un nivel de trai mai bun. Dacă această absență ar fi fost datorată rezolvării unor situații urgente, atunci scuza publică posibil să fi fost acceptată și de această dată, însă consilierii locali nu s-au prezentat la ședință numai din cauză că sunt plecați în vacanță. Absolut incredibil, în condițiile în care ședințele de Consiliu Local se desfășoară o singură dată pe lună! În aceste condiții, consilierii locali municipali din Constanța au dovedit, dacă mai era nevoie, că respectul față de cetățeni este trecut în linia secundă și interesele personale sunt cele care primează! PSRO Constanța dezaprobă acest mod jignitor de abordare a unor teme serioase și consideră că practica aceasta trebuie să înceteze, iar consilierii locali să știe că inteligența constănțenilor nu poate fi jignită în mod constant și măsurile legale în aceste cazuri trebuie să fie puse în aplicare, fără a ne mai ascunde după tertipuri de prost gust”, a declarat Virgil Senopol, președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Social Românesc.
 
Biroul de presă al PSRO Constanța
--
Virgil Senopol
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 261

Oficial de la Biroul Electoral Central! În ce ordine vor apărea candidații la alegerile europarlamentare pe buletinul de vot

29 Apr 2024 274

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 698

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 626

CCR a amânat decizia USR și Forța Dreptei au depus sesizare pe ordonanţa privind transporturile rutiere

24 Apr 2024 446

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 743

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 722

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 573

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 596

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 604

Expert Forum susţine că BEC ar trebui să publice alături de lista de candidaturi propusă şi numărul de semnături declarat de către partidul politic sau candidatul independent!

15 Apr 2024 462

Au cerut demisia lui Greblă Opoziția a reacționat după incidentul de securitate cibernetică produs în cadrul AEP

14 Apr 2024 469

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 579

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 414

Dumitru Bădrăgan a plecat din AUR și a preluat conducerea organizației PER Constanța. Cu cine va face tandem în alegerile locale?

11 Apr 2024 888