PSD, noi schimbări în CJC Lucian Lungoci renunţă la mandatul de consilier judeţean



În urma alegerilor locale din 5 iunie, PSD Constanţa a obţinut 15 mandate de consilieri judeţeni în cadrul CJC. Dacă numărul mandatelor se menţine, deţinătorii acestora se schimbă. În nu mai puţin de o lună şi jumătate, organizaţia judeţeană PSD Constanţa a fost nevoită să recurgă la înlocuiri. Prima a survenit în iulie, când directorul CN ACN a decis să renunţe la mandatul de consilier judeţean de teama incompatibilităţii. În locul său, social-democraţii au promovat-o pe Nicoleta Bercaru. Acum se preconizează o nouă schimbare în echipa PSD din componenţa CJC.

Tot în luna iulie, consilierul judeţean PSD Lucian Lungoci renunţa la postul de comisar în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa. Pe 17 august, acesta era anunţat de către preşedintele CJC, Horia Marius Țuţuianu, ca propunere a sa pentru preluarea mandatului de administrator special al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa, iar în cadrul şedinţei ordinare ce a avut loc în aceeaşi zi, propunerea a devenit certitudine. 

Citeşte şi Priorităţile lui Lucian Lungoci - Primăriile datoare la RAJDP Constanţa vor fi acţionate în instanţă

Pentru că a acceptat promovarea la conducerea RAJDP Constanţa, iar situaţia regiei din subordinea CJC este departe de a fi una facilă, Lucian Lungoci vrea să se dedice în totalitate salvării regiei de la faliment. În acest context, el ne-a declarat, în exclusivitate, că în următoarea şedinţă a CJC va renunţa la mandatul de consilier judeţean, urmând ca PSD Constanţa să nominalizeze un înlocuitor.
 
„Aşa cum am mai spus, numirea ca administrator special al RAJDP Constanţa este o provocare şi presupune o muncă asiduă, permanentă. Voi renunţa la mandatul de ales judeţean în prima şedinţă a CJC“, a afirmat Lucian Lungoci. Situaţia fiind clară, conducerea organizaţiei judeţene PSD Constanţa va trebui să decidă pe cine susţine pentru a prelua mandatul rămas „fără stăpân“.

Citeşte şi


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#Dobrogea145 Dumitru Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

22 Nov 2023 1099

Declarații de avere Lucian Lungoci a vândut un apartament anul trecut. Avere și interese (DOCUMENTE)

11 Sep 2023 1184

#Dobrogea144 Dumitru Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2022 2299

Cum a evoluat averea și interesele deputatului PSD Lucian Lungoci (DOCUMENTE)

25 Aug 2022 3590

Lucian Lungoci (PSD) „Nu cred că toate fețele bisericești sunt icoane de pus la închinat… însă Biserica Izvorul Tămăduirii poate fi relocată”!

14 Jun 2022 1828

Ce activitate au avut și cât de bogați au devenit parlamentarii constănțeni după primul an de mandat (I) (DOCUMENTE)

03 Dec 2021 4557

Eliminarea taxei discriminatorii pentru dobrogeni intră la vot în Camera Deputaților

18 Nov 2021 3564

Noul USL, văzut de Septimiu Bourceanu (PNL) și Lucian Lungoci (PSD), parlamentarii „boboci” de Constanța

06 Nov 2021 2543

ZIUA-n amiaza mare Parlamentarii „boboci“ din PNL și PSD Constanța, despre primul lor an de activitate în Parlamentul României

05 Nov 2021 1585

Parlamentarii „boboci“ din PNL și PSD Constanța, la „ZIUA-n amiaza mare“

04 Nov 2021 2207

Senatorul PSD, Felix Stroe „Tot mai mulți cetățeni ne trimit facturile la energie electrică. Este un faliment individual generalizat, dacă nu se găsesc soluții“ (video)

17 Sep 2021 2225

Constănțeanul supărat. Un deputat PSD de la Constanța îi cere premierului Cîțu să rezolve problema traficului în sudul litoralului!

20 Aug 2021 3930

VIDEO PSD Constanța, în conferință de presă, despre cele mai recente probleme

02 Jul 2021 3924

Se vor strânge semnături pentru Spitalul Regional PSD Constanța, în conferință de presă. Parlamentarii vorbesc de cele mai recente probleme

20 May 2021 2159

ZIUA LIVE. Liana Naum - „Dispar liderii autentici din partide. Lucian Lungoci (PSD) și Bogdan Bola (PNL) fac parte din generația care poate confirma politic”

19 May 2021 2640