Judecători şi procurori cu cereri de transfer Mişcări de trupe în Justiţia din Constanţa!

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, în proxima şedinţă, cererile mai multor judecători şi procurori din Constanţa privind transferul la diverse instanţe şi unităţi de parchet din ţară.
 
Astfel, Luciana Fătu, din Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti ori la Judecătoria Braşov, iar Liliana Maia Găvan, din Judecătoria Tulcea, ar vrea să plece la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Mai departe, Mihaela Ionela Stanciu, din Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, Elena Olteanu, din Judecătoria Medgidia, vrea la Judecătoria Slobozia ori la Judecătoria Călăraşi, iar Constantin Dehenea, din Judecătoria Medgidia, solicită transfer la Judecătoria Constanţa.
 
Virgil Marius Ungureanu, din Judecătoria Medgidia, solită transfer la Judecătoria Constanţa, Cristian Lungu, de la Judecătoria Constanţa, vrea la Judecătoria Galaţi, iar Ancuţa Ailene, de la Judecătoria Constanţa, solicită transfer la Judecătoria Iaşi.
 
Raluca Meda Szilaghi, din Judecătoria Hârşova, solicită transfer la Judecătoria Oradea, la Judecătoria Salonta, la Judecătoria Aleşd, Judecătoria Beiuş ori la Judecătoria Marghita.
 
Corneliu Marius Bădescu, din Judecătoria Mangalia, solicită transfer la Judecătoria Ploieşti.
 
Procurori 
 
Irinel Marius Mocanu, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 5, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
 

Iuliana Magdalena Olteanu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
 
Orlando Mihail Berbece, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

 
Florin Stelian Bobin, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.
 
Alexandra Nora Mircea, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.
 
Iuliana Mircea, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Valentina Laura Grădină, din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, solicită transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri justiție Constanța Doi procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța, delegați la PJ Hârșova

26 Apr 2024 326

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 446

Procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să-i înlocuiască la DNA Constanța pe Bodean Andrei și Conortos Constantin

23 Apr 2024 705

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 670

Noi procurori la DNA Constanța, în locul lui Andrei Bodean și Constantin Conortos! Ciprian Bodu, Vasile Abagiu, și Dan Haralambie, rămân pe poziții

19 Apr 2024 780

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 4317

Este oficial! Procurorii Andrei Bodean și Constantin Conortos pleacă de la DNA Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

16 Apr 2024 792

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1507

Oficial! Procurorii Bodean Andrei și Conortos Constantin pleacă de la DNA Constanța

12 Apr 2024 5535

Procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța, printre reclamanți Mai mulți procurori din Constanța au dat în judecată Ministerul Public! Răspunsul Tribunalului (MINUTA)

05 Apr 2024 591

Judecători și procurori stagiari la Constanța și Tulcea! Au absolvit INM cu medii peste 8, au fost notați și cu 10 la Organizare Judiciară! (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 1203

Exclusiv Noi procurori pentru Constanța și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

28 Mar 2024 1972

Județul Constanța Bărbat bănuit de trafic de droguri, cercetat de polițiști și procurori! Ce au găsit oamenii legii asupra suspectului

26 Mar 2024 702

DIICOT acuză – trafic de droguri la Constanța! Iată cine sunt cei 10 cercetați de procurori

26 Mar 2024 1452

Post disponibil la Parchetul Judecătoriei Constanța pentru judecătorii care vor să devină procurori

09 Mar 2024 648