Cum se roaga Bianca a lu' Bote si Sexy Braileanca?!

corina_samoila_1.jpgTocmai citeam o ştire cum că un nene de la PD-L Timişoara a fost străfulgerat şi binecuvântat cu o idee... super. Deputatul Marius Dugulescu îşi doreşte cu ardoare ca românii să aibă o zi naţională de rugăciune. Cu alte cuvinte, o zi în care să stăm acasă şi să ne rugăm la Doamne Doamne.

Mi-i şi imaginez pe românaşii iubitori de telenovele, Acces direct sau alte emisiuni realizate de Capatos, Mihai Morar sau Măruţă, avizi după pornăciuni, silicoane şi bombe sexy cu pretenţii de actriţe de filme porno, cum vor închide pentru o zi televizoare, calculatoare, radiouri şi tot ce înseamnă mijloc de informare, vor arde pe rug ziarele colorate şi se vor retrage în rugăciune. Ţara întreagă va fi pustie, oraşele lumii vor sta în loc pentru o zi, paralizate de lipsa de la muncă a mioriticilor aciuaţi pe acolo întru îndestulare. Păsările cerului vor ciripi în surdină, vântul va adia şi va aduce cu sine cântările îngerilor, soarele va străluci, iar peisajul va fi idilic. Şi cum stau ei aşa, robii lui Dumnezeu românii şi se roagă... oare ce trec pe lista de „to do" înaintată divinităţii? Spre exemplu, roaba lui Dumnezeu Bianca a lu' Bote cred că şi-ar dori nişte paparazzi mai de soi ca să nu-şi mai dea seama orice neavenit că shooting-ul din pădure de la Băneasa (cel cu ţâţica domniţei preacuvioase în guriţa mielului Domnului Botezatu) a fost o făcătură menită să mai nască ceva controverse în paginile colorate ale tabloidelor dâmboviţene. Adică, ce?! Nu v-o imaginaţi pe blonda (despre care nu-mi mai dau seama daca-i a lui Bote sau a lui Capatos) stând în genunchi şi... rugându-se?! Ba bine că nu! Păi sărăcuţa, cu aşa o viaţă agitată, plină de certuri cu iubiţelul şi de prezentări de modă la ceas de seară, cu petreceri şi cu paparazzi mereu în urma sa cred şi eu că ar avea de ce să se roage. Măcar pentru o clipă de linişte. Dar pe Sexy Brăileanca v-o imaginaţi rugându-se?! „Doamne, Dumnezeule, cine-o fi tăticul copilaşului meu...", şi parcă văd smiley-ul confuz de la mess, cu un semn al întrebării ridicându-i-se deasupra capului. Oricum, probabil că ideea unei zi de rugăciune n-ar strica nimănui. Adică... orice român s-ar gândi ce bine e că mai are un prilej de stat în bârlog şi că va face ce-i doreşte inimioara, nicidecum ce ar trebui să facă. Adică, pun eu pariu domn' deputat că în loc să se retragă în rugăciune şi pioşenie, robii lui Dumnezeu, românii, se vor uita pe şestache la Capatos (în direct şi în reluare, ca la Dan Diaconescu), la Măruţă, Noră pentru mama, Solcanu, Fata lu' tata şi aşa mai departe. Şi vor băloşi după Bianca şi Sexy Brăileanca. În numele Domnului...


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Muntenia Invest SRL asfaltează străzile din Agighiol, comuna Valea Nucarilor, cu peste 2,29 milioane de euro (DOCUMENT)

29 Apr 2024 331

Angela Bianca Ispas, șef în Parchetul Tribunalului Tulcea încă două luni

24 Apr 2024 394

Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

22 Apr 2024 352

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 767

Justiție Constanța Termen stabilit în dosarul litigiului achizițiilor publice dintre Nav Maritim Consulting SRL și CNACN

16 Apr 2024 496

Descoperiri arheologice importante la Hotelul Intim Constanța Urme de locuire din vechiul Tomis găsite sub clădirea din Peninsulă (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 4861

Fenomen în volei La 13 ani, Bianca Cucu, de la CSM Constanța, cea mai bună realizatoare a României în preliminariile Euro Under-20!

08 Apr 2024 1532

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța Bianca Mei-Roșu a câștigat faza națională a ONSS 2024 la tenis de masă (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 632

Voleibaliste de la CSM Constanța, convocate la Naționala Under-18, care va juca în calificările pentru Euro Under-20 (GALERIE FOTO)

03 Apr 2024 656

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2146

CSM Constanța volei Speranțele s-au calificat la turneul final al Campionatului Național (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 747

Tenis de masă Faza județeană Constanța a ONSS și-a desemnat câștigătorii, dintre liceeni (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 703

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

12 Mar 2024 781

CSM Constanța Carol Popa, câștigător la triatlon, la Criteriul Primăverii, dar medaliat și la Naționalele de atletism (GALERIE FOTO)

11 Mar 2024 1152

Consiliul Local, victorie la Curtea de Apel! Zeci de mii de metri pătrați de terenuri din Dosarul Retrocedărilor rămân ai Constanței

05 Mar 2024 4731