A facut „parte-n parte" cu politistii

Un sas din Braşov a bătut doi poliţişti constănţeni. Individul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar audierile au durat câteva ore. Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, pe Şoseaua Mangaliei.

Doi agenţi de poliţie au oprit un motociclist care circula neregulamentar şi, în timp ce completau procesul verbal de constatare a contravenţiei, de ei s-a apropiat un autoturism cu numere de Braşov, din care a coborât un anume Cristopher Voge, de 35 de ani, care se afla pe locul din dreapta, maşina fiind condusă de prietena lui. Cu o falcă în cer şi una în pământ, turistul sas le-a reproşat agenţilor de la circulaţie că nu au fost pe fază când un individ i-a tăiat faţa în trafic. Folosindu-se de înjurături şi ameninţări, Voge i-a făcut albie de porci pe cei doi oameni ai legii care au încercat să-l ia cu frumuşelul şi să-l determine să-şi urmeze drumul. Individul, însă, nici gând să se calmeze. Iritat de atitudinea împăciuitoare a organelor de poliţie, Cristopher Voge a început să-i bruscheze, iar pe unul dintre ei chiar l-a tras de cămaşă. Sătui de atitudinea beligerantă a turistului, poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, moment în care individul i-a dat un cap în gură agentului Claudiu Roşu. Oamenii legii au chemat întăriri, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 5, care au reuşit, cu chiu-cu vai, să-l încătuşeze pe agresor şi au vrut să-l ducă aşa până la maşina Poliţiei. Însă Voge s-a dovedit mai tare decât ei şi, ajuns lângă Loganul MAI, a devenit din nou violent, lovind autoturismul cu piciorul şi reuşind astfel să îndoaie portiera. La închiderea ediţiei, audierile erau în plină desfăşurare, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, dar încă nu se ştia cu exactitate motivul care l-a împins pe turist să adopte un asemenea comportament. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca bărbatul să se fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice în acele momente.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe mașini avariate în zona unor localuri din Constanța (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 1979

UPDATE. Accident rutier cu victimă în Constanța! Primele informații

28 Apr 2024 813

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 591

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 641

ISU GiurgiuIncendiu auto, într-o parcare din municipiu

23 Apr 2024 319

Doi copii din Cernavodă au fugit de acasă pentru a se plimba singuri din municipiul Constanța! Mama minorilor, sancționată de polițiști

21 Apr 2024 733

UPDATE În județul Constanța Patru bărbați au plecat cu căruțele din Cobadin la Mereni să încingă o bătaie. Au fost arestați pentru 24 de ore

20 Apr 2024 2743

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 757

IPJ Buzău Acţiuni preventive ale polițiștilor de la Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității

16 Apr 2024 265

Avioane de luptă au fost mutate din România în Orientul Mijlociu de către Marea Britanie

14 Apr 2024 768

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu în Năvodari!

13 Apr 2024 855

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etaj în zona Casei de Cultură. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 1389

IPJ Buzău Acţiuni preventive ale polițiștilor de la Siguranță Școlară

12 Apr 2024 276

Știri Constanța azi UPDATE. Un taxi s-a răsturnat pe podul de la Medgidia! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1721

Constanța Persoană decedată găsită pe trotuar în zona Casa de Cultură (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Apr 2024 3403