Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte in cazul Chiper

Martorii au dat detalii despre felul cum l-au retinut pe criminal * Rudele victimei si-au anuntat din nou intentia de a se razbuna

Neamurile lui Omer Arun, una din victimele lui Chiper, au declarat ca vor razbuna moartea fiului, respectiv fratelui lor.Dupa sedinta de judecata care a avut loc ieri la Tribunalul Constanta, rudele uneia din victimele lui Chiper au declarat oamenilor adunati pe holul Palatului Justitiei cat si presei, ca nu vor avea liniste pana cand criminalul nu va ajunge in inchisoare, iar familia sa nu va sfarsi de mana lor. Aceasta a fost declaratia lor si la ultimul termen, cand a avut loc audierea lui Stefan Remus Chiper in fata instantei. De aceasta data, apropiatii lui Arun au amenintat pe fata ca se vor razbuna, desi li s-a spus ca familia lui Chiper e nevinovata. Drept replica, mama victimei a afirmat ca nici fiul ei nu era vinovat, insa a fost ucis cu sange rece. In cursul sedintei au fost audiati doi martori, rude ale victimei, respectiv cumnatul si fratele cumnatului acestuia. Acestia au dat detalii privind felul in care l-au depistat pe Chiper in traficul rutier, la volanul autoturismului pe care Omer Arun urma sa i-l vanda. Au mai declarat ca acesta nu era singur in masina, ci impreuna cu o femeie. Din declaratiile inculpatului, femeia respectiva, Lacramioara Iordache, urma sa fie asasinata la fel ca si celelalte victime ale sale. Aceasta a fost citata ca martor cu ocazia audierilor anterioare, dar care nu s-a prezentat. Instanta a solicitat ca la termenul urmator sa fie adusa cu mandat de aducere. In ceea ce il priveste pe inculpatul Chiper, care la audierile anterioare s-a prezentat intr-un costum elegant, de data asta a fost adus intr-o stare care denota conditiile in care a stat in ultimele luni in penitenciarul de maxima securitate Poarta Alba. Instanta a dispus un nou termen de judecata in data de 7 decembrie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minivacanța prilejuită de ziua de 1 Mai și Sărbătorile Pascale. Structurile MAI fac declarații (VIDEO)

30 Apr 2024 399

Declarații de avere Constanța Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 682

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 572

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 939

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 952

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 640

Declarații de avere Constanța Directorul ABADL, Hristu Uzun, averea și interesele. Soția sa lucrează la aceeași instituție (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 1439

LIVE TEXT. Garda de Coastă Constanța, la ora bilanțului (FOTO+VIDEO)

29 Feb 2024 877

Guvernul Republicii Moldova respinge „declaraţiile propagandistice" ale Tiraspolului

28 Feb 2024 648

Averea și interesele Roxanei Nartea, membru supleant în CA-ul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină, Fizică și Balneologie Eforie Nord! (DOCUMENTE)

03 Feb 2024 760

Declarații de avere Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 803

Un copil de șapte ani a condus o mașină în 2 Mai, județul Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

28 Dec 2023 2224

LIVE VIDEO IPS Teodosie, despre simbolistica bradului- „Darurile din brad simbolizează virtuțile“ (VIDEO)

21 Dec 2023 1088

Angelica Neacșu, delegată președinte în Tribunalul Constanța! Avere și interese (DOCUMENTE)

20 Dec 2023 1042

Declarații de avere Constanța Colonelul Florin Bogdan Boca, adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, avere și interese (DOCUMENTE)

10 Dec 2023 1187