LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

Președintele USR Constanța, Stelian Ion face o serie de declarații de presă în fața sălii de ședințe „Remus Opreanu“ din cadrul Consiliului Județean Constanța, azi, 28 martie 2024. 

Declarațiile vizează o serie de proiecte puse pe ordinea de zi a ultimei ședințe de Consiliu Local din această lună.

Amimtim că, se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, joi, 28.03.2024, ora 15.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 

Actuala administrație ne duce înapoi, iar Constanța trebuie să meargă înainte.

Avem nevoie de investiții și pentru asta avem nevoie de terenuri să ne putem dezvolta. Din păcate actuala administrație vinde bucată cu bucată Constanța.

Astăzi pe oridnea de zi sunt nenumărate exemple de vânzări de terenuri din patrimoniul privat al municipiului, a spus Stelian Ion. 

E vorba de zona apropiată de club Castel din Mamaia chiar lângă un hotel construit pe plajă. De ce? Pentru că există un interes al unui investitor să mai construiască?

Facem precizarea că ne mai depsarte puțin timp de ședința Consiliului Local Municipal. În perspectiva acesteia, pe site-ul municipalității, sunt încărcate titlurile proiectelor de hotărâre care vor intra la vot în ședință.

Un astfel de proiect vizează aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 53 de mp situat în stațiunea Mamaia, identificat cu număr cadastral 234609, proprietate privată a municipiului Constanța, aferent activului C1-Grup sanitar Albastros, cu respectarea dreptului de preepțiune al societății Laurette Due SRL

Laurette Due SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Bogdan Vodă nr. 50, îi are în prezent asociaţi și administratori pe Laura Marinela Tulea şi Claudiu Teodor Tulea.

În trecut, firma i-a mai avut asociaţi pe: Claudiu Teodor Tulea, Marinela Laura Tulea, Mirela Marinela Mănăilă şi Nicolae Gheorghe Tulea

Asta își doresc oare constănțenii? Nu! Asta își dorește o gașcă de interese care a acaparat Constanța.  Acesta gașcă trebuie să se retragă! Au mutilat și orașul și stațiunea Mamaia. Toate deciziile se iau de la București. De la candidați la decizii.  Pentru ei Constanța nu contează! Vom da foaia în această vară, iar din toamnă, actuala administrație își va face bagajele și va pleca acasă!, a mai adăugat Stelian Ion. 


Acesta a vorbit și despre Horia Constantinescu.
 
Un personaj sulfuros, apropiat a lui Adrian Năstase și un susținător al lui Liviu Dragnea, un personaj care îl nume pe Nicușor Constantinescu " un prieten drag". Asta vrem să alegem? Să aducem mafia la Constanța? Aceasta candidatură este o jignire pentru constățeni.
Putea să candideze oriunde a fost trimis la Constanța. 
Poate un comisar poate să devina un interlop dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar, a spus Stelian Ion despre contracandidatul său  din partea PSD Constanța,Horia Constantinescu.

Citește și:

ZIUA LIVEDe ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT. Alegeri Locale Constanța Șantierul din zona Caelia din Mamaia, în atenția candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 May 2024 707

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, în cartierul Inel II (FOTO)

17 May 2024 655

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța prezintă subiecte de interes local (Galerie FOTO)

15 May 2024 792

ZIUA ELECTORALĂ Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța - „Nu te poți gândi la viitor dacă nu pui Educația pe primul plan“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 May 2024 671

ZIUA ELECTORALĂ Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, despre programul de guvernare locală

12 May 2024 677

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024 Stelian Ion, candidatul ADU la funcția de primar al Municipiului Constanța, prezintă programul de guvernare locală (GALERIE FOTO)

11 May 2024 1294

Alegeri 2024 Stelian Ion își prezintă candidatura și programul de guvernare locală pentru Constanța. La eveniment participă și Cătălin Drulă

09 May 2024 753

LIVE VIDEO-TEXT Cine este pe primul loc în sondajele comandate de USR (FOTO)

08 May 2024 1784

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 617

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 722

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 986

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 910

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 598

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 964

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1171