Se pregătește o nouă vânzare a unui teren în inima stațiunii Mamaia. Laurette Due SRL are drept de preepțiune

  • La sfârșitul lunii martie, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal. În perspectiva acesteia, pe site-ul municipalității, sunt încărcate titlurile proiectelor de hotărâre care vor intra la vot în ședință
  • Un astfel de proiect vizează aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 53 de mp situat în stațiunea Mamaia, identificat cu număr cadastral 234609, proprietate privată a municipiului Constanța, aferent activului C1-Grup sanitar Albastros, cu respectarea dreptului de preepțiune al societății Laurette Due SRL
  • Laurette Due SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Bogdan Vodă nr. 50, îi are în prezent asociaţi și administratori pe Laura Marinela Tulea şi Claudiu Teodor Tulea
  • În trecut, firma i-a mai avut asociaţi pe: Claudiu Teodor Tulea, Marinela Laura Tulea, Mirela Marinela Mănăilă şi Nicolae Gheorghe Tulea
  • În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 777,784 lei, profit de 543,938 lei și un singur angajat


 
La sfârșitul lunii martie, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal. În perspectiva acesteia, pe site-ul municipalității, sunt încărcate titlurile proiectelor de hotărâre care vor intra la vot în ședință.

Un astfel de proiect vizează aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 53 de mp situat în stațiunea Mamaia, identificat cu număr cadastral 234609, proprietate privată a municipiului Constanța, aferent activului C1-Grup sanitar Albastros, cu respectarea dreptului de preepțiune al societății Laurette Due SRL.

Reamintim că în 2015, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) atribuia contractul de închiriere a sectorului de plajă Mamaia V, subsectorul 21, societăţii Laurette Due SRL.

În același an, omul de afaceri constănţean Nicolae Gheorghe Tulea  a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţie de mediu pentru activitatea „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, restaurant, bar“.

Tulea a obţinut, în 2016 autorizaţie de construire pentru modificarea proiectului unui imobil P+2E cu funcţiunea de cazare şi spaţii comerciale la parter, prin supraetajarea cu 20% din suprafaţa desfăşurată.

La acel moment, Tulea a menționat că era vorba despre un hotelul cu 16 camere, restaurant, bar, recepţie, dar şi lift. Mini-hotelul urma să fie construit pe un teren în suprafaţă de 111 metri pătraţi, chiar vizavi de Castel, cu ieşire la aleea de promenadă a staţiunii Mamaia.

Despre Laurette Due SRL
 

Laurette Due SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa pe strada Răcoala 1907 nr. 5-7 și îi are asociaţi și administratori pe Mirela Marinela Tulea şi Nicolae Gheorghe Tulea. Bărbatul este și administratorul companiei, care în 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de2.299.259 lei, 3 angajați și profit de 1.611.415 lei.

Mirela Marinela Tulcea figurează și în Sara Market Beach SRL iar Nicolae Gheorghe Tulea în Cappucino Due SRL.


Firma nu figurează cu achiziții publice, potrivit www.termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Citește și:

Modificări în acţionariatul Laurette Due SRL, deţinută de fostul pedelist Nicolae Gheorghe Tulea

Un ofertant descalificat, trei admişi SC Laurette Due SRL şi-a adjudecat sectorul de plajă Mamaia V, subsector 21 (documente)

Autorizaţie de mediu pentru un hotel din centrul staţiunii Mamaia, deţinut de Nicolae Tulea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 699

Ședința CLM Negocierile s-au încheiat. Cât va plăti în următorii trei ani Primăria Constanța pentru spațiile utilizate în City Park Mall? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 448

Ședință CLM Aleșii locali, chemați să adopte un PUZ care va permite construcția de blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord, investiție cu care riveranii nu sunt de acord (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 2165

Proiectul în atenția consilierilor locali Iată cât vor plăti consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Constanța începând cu 1 aprilie (DOCUMENT)

25 Apr 2024 578

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 441

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 494

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 433

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 592

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 331

Aprobarea raportului activității CA-ului CT BUS SA pentru trimestrul II din 2023 se află în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Apr 2024 296

Ședință CLM Constanța CT BUS SA a înregistrat un profit de peste 6,5 milioane de lei în anul 2023 (DOCUMENT)

23 Apr 2024 614

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 463

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 412

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1017

Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)

23 Apr 2024 322