Palaz candidat oficial la primăria Constanţa.Au fost stabiliţi candidaţii şi în oraşe şi municipii!



Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat candidaturile pentru alegerile locale pentru municipii reşedinţă de judeţ, municipii şi oraşe. Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a declarat în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa că “vicepreşedintele partidului, Claudiu Palaz va fi primarul municipiului Constanţa”! Practic Palaz a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanţa. În trecut acesta a deţinut şi calitatea de prefect al Constanţei.

Claudiu Palaz spune că va câştiga primăria Constanţa iar Mişcarea Populară se va bate cu PNL şi PSD şi în judeţ. Preşedintele MP Constanţa a mai spus că nu face niciun fel de alianţă înainte de alegeri.De altfel această recomandare le-a fost făcută membrilor MP chiar de preşedintele formaţiunii Traian Băsescu: „Nu facem niciun fel de alianţă înainte de alegeri, nu aş vrea să aud de combinaţii premergătoare alegerilor în vreo organizaţie, este esenţial pentru noi să ştim ce potenţial avem. De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete, nu ştiu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor şi încearcă să îşi întindă antenele şi să aibă contacte cu organizaţiile noastre, este frecventă situaţia, vă atenţionez să nu vă păcăliţi. Puneţi-vă candidaţi, nu staţi să aşteptaţi să vedeţi X-ulescu de la un partid sau altul dacă vine sau nu. Tipul acesta de joc este specific celor două partide mari”.

Mişcarea Populară şi-a stabilit şi candidaţii din judeţ!

Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat ieri şi candidaţii partidului pentru funcţia de primar în municipiile din judeţ şi în câteva oraşe. Astfel la Mangalia va candida din parte MP, fostul fotbalist Constantin Bîrbora, la Eforie –Doina Abdula, la Navodari – Daniel Turcu, la Medgidia – Vasile Ivanof şi la Cernavodă – Marian Sava. Până la finalul lunii ianuarie vor fi anunţaţi toţi candidaţii formaţiunii politice în judeţul Constanţa susţine secretarul general al PMP Constanţa, Daniel Turcu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 395

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 688

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 492

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 525

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 600

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 675

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 646

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 603

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 889

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 780

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 677

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 791

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1176

Fostul senator Dorel Onaca a plecat din PMP și a revenit în Partidul România Mare

24 Mar 2024 3750

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 752