Meniu special, de Sfântul Andrei, pentru pacienţii constănţeni, pregătit de Arimex Comexim 2000 SRL

Biserica Ortodoxă şi Biserica Romano-Catolică îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Apostol Andrei, „cel dintâi chemat“, fratele Sfântului Apostol Petru. Ca de fiecare dată, Arimex Comexim 2000 SRL, firma care prepară hrana pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi la Spitalul Clinic CFR Constanţa, s-a gândit la situaţia celor aflaţi în suferinţă, cărora le va oferi un meniu special.
 
Cotlet de crap la cuptor cu lămâie şi cartofi natur, trunchi de macrou la tavă cu mămăliguţă, mici la grătar cu piure de cartofi, pulpe dezosate de pui la cuptor, ficăţei de pui în sos ostropel şi piure de cartofi, friptură de pui şi cartofi la cuptor şi multe alte bucate delicioase au pregătit angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Astfel, pentru 31 noiembrie, angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit mai multe feluri pline de savoare. La micul dejun, pacienţii celor trei unităţi sanitare vor primi ceai cu lămâie, unt, margarină, caş proaspăt de vacă, brânză topită, brânză de vaci, miere, gem de căpşuni, şuncă presată de porc, şunculiţă ţărănească de porc, iar ca supliment, biscuiţi, lapte dulce şi iaurt natural.
 
La masa de prânz, pacienţii vor fi serviţi cu borş lipovenesc de crap românesc, supă pescărească de crap românesc, supă de pasăre à la grec, supă de legume cu smântână, cotlet de crap la cuptor cu lămâie şi cartofi natur, trunchi de macrou la tavă cu mămăliguţă, mujdei de usturoi şi lămâie, trunchi de macrou la tavă cu legume mexicane sotate, trunchi de cod la tavă cu cartofi natur şi lămâie, mici la grătar cu piure de cartofi, pulpe dezosate de pui la cuptor şi piure de cartofi, ficăţei de pui în sos ostropel şi piure de cartofi, friptură de pui şi cartofi la cuptor, cartofi copţi cu brânză de vaci, salată de castraveţi muraţi, salată de murături - gogonele şi conopidă, salată de varză albă. Pentru desert, Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit compot de fructe, mere coapte cu stafide, mere, ştrudel ce caise/vişine/mere.
 
Cina va fi, de asemenea, delicioasă. Astfel, Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit pentru pacienţi ceai cu lămâie, pilaf cu ciuperci şi ficăţei de pui în sos de roşii, spaghete milaneze cu şuncă, salam, caşcaval, spaghete gratinate cu pulpe de pui la cuptor, pulpe de pui la tavă cu piure de cartofi, salată de varză albă, iar la desert, biscuiţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Municipiul Tulcea a lansat noul brand turistic al orașului - Tu și Tulcea! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 153

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 139

Firme Constanța Crescendo LCL SRL se divide. Verton SRL, societate nou înființată, va prelua două active din stațiunea Mamaia. Iată cum arată capitalul social

26 Apr 2024 110

Constănțenii, invitați să depună observaţii la APM Constanța Centrală electrică fotovoltaică, înființată de firma 2A Allcross SRL, în comuna Cobadin

26 Apr 2024 130

Firme Constanța SC Capitol Medical Farm SRL se va numi WMS Construct SRL. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

26 Apr 2024 207

Prefectul Județului Constanța, obligat de magistrați să achite peste 3.500 de lei primarului comunei Agigea

26 Apr 2024 256

Cumpărări directe Dumitru-Pan SRL a obținut un nou contract de la Primăria Năvodari. Firma va încasa 126.000 lei (DOCUMENT)

26 Apr 2024 238

Firme Constanța Acţionarii Brise Grains SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi se află și aprobarea situaţiilor financiare anuale

26 Apr 2024 294

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 310

Undă verde de la Municipalitate Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

25 Apr 2024 409

PUD-ul inițiat de loan Obreja pentru un imobil edificat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 317

Tinerii din Mangalia, susținuți de Primărie în plan socio-profesional (FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 583

Proiectul în atenția consilierilor locali Iată cât vor plăti consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Constanța începând cu 1 aprilie (DOCUMENT)

25 Apr 2024 566

Contract de circa 600.000 lei Primăria Tuzla va delega prin concesiune Serviciul de iluminat public din comună (DOCUMENT)

25 Apr 2024 447

Cazarma 1369 Constanța va f reabilitată. Contractul de peste 450.000 de lei, scos la licitație de Academia Navală „Mircea cel Bătrân" (DOCUMENT)

25 Apr 2024 345