Sezonul estival 2012 bate la uşă ABADL scoate sectoare de plajă la licitaţie (documente)

Plajele din Mamaia, Constanţa, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche sunt scoase la licitaţie de ABADL.

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral organizează, astăzi, licitaţie publică pentru transmiterea dreptului de folosinţă a plajei Mării Negre. Tipul contractului este unul de închiriere pentru unul sau mai multe sezoane estivale. Societăţile care vor participa la licitaţia de astăzi au putut depune ofertele până ieri. Potrivit caietului de sarcini, firma care doreşte să închirieze un sector de plajă trebuie să nu fie datoare la stat şi să aibă obiecte de activitate legate de turism sau organizări de evenimente de divertisment ori sportive. Preţurile se regăsesc în caietul de sarcini şi diferă în funcţie de zona unde se află plaja de la 1,04 lei/mp la 10,38 lei/mp (fără TVA). Cele mai scumpe plaje sunt cele din Mamaia, unde vara trecută s-a plătit chiar peste 10 lei pentru metrul pătrat închiriat. În porţiunile mai puţin căutate, anul trecut, preţul pe metrul pătrat închiriat a fost de 2-3 lei. În Mamaia sunt disponibile porţiuni de plaje în zona hotelurilor Iaki, Selena, Comador, Casino, Sulina, Doina, Golden Palace, a teraselor Rainbow, Paradis Holiday, în zona Pasarelei marine, a Casei de Piatră şi a discotecii Enigma. În Constanţa, agenţii economici pot închiria sectoare de plajă în zona Spitalului Militar, a Casei Căsătoriilor, în zona Far şi pe plaja Modern. De asemenea, ABADL pune la dispoziţie sectoare de plajă din Eforie Nord (zona Belona, terasa Maria/ Royal, a hotelului Vraja Mării, a solarui Efosan), pe cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, în Eforie Sud, Tuzla, Olimp, Venus, Mangalia, 2 Mai şi în Vama Veche. Responsabili de organizarea şi desfăşurarea licitaţiei sunt Rodica Vasile, Ana Maria Bălan, Livia Nicolau, Aurelian Caraiani şi Gelu Popescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procesul pe terenul din Faleză Nord, pentru care fusese amendat primarul Făgădău, ajuns la Curtea Supremă!

06 May 2024 276

Cumpărare Directă Constanța ABADL a atribuit un contract societății Iridex Group Salubrizare SRL. Ce prevede acesta (DOCUMENT)

05 May 2024 470

Teren în Faleză Nord, recâștigat de Apele Române de la Primăria Constanța! Ce au invocat judecătorii pentru a radia dreptul de proprietate al municipalității (MOTIVARE)

03 May 2024 666

Știri Constanța UPDATE. Baliză răsturnată în largul mării, în zona Plaja Modern (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 989

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Ai nevoie de studii medii

25 Apr 2024 728

Locuri de muncă Constanța Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Detalii

24 Apr 2024 695

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

23 Apr 2024 566

Tribunalul Constanța examinează o ordonanţă preşedinţială. Părți în dosar, ABADL și Răsărit de Soare SRL

21 Apr 2024 402

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 1019

Greenpeace România cheamă în judecată ABADL și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină "Grigore Antipa"

15 Apr 2024 617

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 530

Terenul pentru care a fost amendat Făgădău, când era primar, nu se întoarce în proprietatea Statului Român! Judecătorii din București explică de ce (MOTIVARE)

11 Apr 2024 942

ABADL Constanța caută firmă de pază!

10 Apr 2024 619

Declarații de Avere Averea și interesele lui Laviniu Marian Grigorescu, șef birou la ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 586

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 531