Cătălin Anghel nu face o tragedie din înfrângerea Săgeţii cu FC Vaslui „Trebuie să ridicăm capul din pământ”

Săgeata Năvodari a înregistrat prima înfrângere din 2014, pierzând pe teren propriu, scor 0-1 (Temwanjera 84), în etapa a 22-a a Ligii 1. Antrenorul echipei năvodărene, Cătălin Anghel, crede că diferenţa a făcut-o eroarea de marcaj care i-a permis lui Temwanjera să puncteze (cu capul, din careu), în finalul meciului. „Prima repriză ne-a aparţinut nouă. În a doua, din păcate, n-am mai avut continuitate în joc şi nici posesia din prima parte. Am ţinut puţin de minge, dar, chiar şi aşa, nu cred că FC Vaslui ne-a pus mari probleme. În repriza secundă, n-am mai participat aşa de mult la joc, în condiţiile în care şi terenul a devenit mai greu, fără a scuza însă prin aceasta evoluţia noastră.

Au fost câţiva jucători care n-au mai ţinut ritmul din primele 45 de minute. Am comis o greşeală impardonabilă la gol, care ne-a privat de cel puţin un punct. La experienţa jucătorilor noştri, o asemenea eroare e nepermisă. Fotbalul se joacă pe goluri. A câştigat echipa care a fost poate mai matură. Dar eu cred că FC Vaslui s-a impus nemeritat. Însă, până la urmă, ce contează sunt cele trei puncte, nu contează cum au fost obţinute”, a arătat Anghel. Tehnicianul vedea cum meciul se îndreaptă spre un rezultat de egalitate şi se pregătea să abordeze tactic ultimele minute în acest sens, însă n-a mai apucat. „Pregăteam, pe final, intrarea lui Roman în atac şi a lui Bărbulescu la mijlocul terenului, care să întărească acea zonă. A venit însă golul şi a trebuit să fac alte schimbări. Era clar că cine va greşi primul va pierde. Le-am şi spus asta jucătorilor şi am avut dreptate. Ne-am creat şi noi ceva ocazii, dar n-am putut înscrie. Aş putea să invoc foarte multe lucruri care s-au întâmplat astăzi (n.r. luni), dar n-aş vrea să fiu dominat de subiectivitate”, a mai spus Cătălin Anghel.
 
Vrea să bată Viitorul
 
În urma acestei înfrângeri, Săgeata ocupă locul 14 în clasament, cu 23 de puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare cu FC Viitorul, vineri, 14 martie, de la ora 18.30, în direct la Digi Sport 1. Adversara echipei năvodărene este formaţia pe care a antrenat-o Anghel înainte de a veni la Săgeata. „Am încredere că, având în continuare un joc precum cel din prima repriză, lucrurile vor merge bine. Ce am pierdut astăzi (n.r. luni) sper să recuperăm etapa viitoare, cu Viitorul. De mâine (n.r. ieri), trebuie să vedem ce am făcut bine şi mai puţin bine, să ridicăm capul din pământ, să ne revenim din punct de vedere moral şi să ne pregătim pentru a bate Viitorul. Am petrecut la această echipă o perioadă importantă şi frumoasă din viaţa mea, care m-a ajutat extrem de mult, însă fiecare dintre cele două echipe au nevoie de puncte şi fiecare îşi vede interesul. Toate meciurile sunt decisive pentru noi, nu numai cel cu Viitorul. Aţi văzut ce luptă e în Liga 1”, a mai spus Cătălin Anghel.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 3140

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4770

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! S-a fixat un nou termen în dosar

08 Mar 2024 976

Constanța Cupa organizată în memoria lui Cătălin Agafiței și-a derulat prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Jan 2024 1108

Farul Constanța Cătălin Anghel - „Această victorie e un punct de plecare. Sperăm să ne dea elan și încredere“ (GALERIE FOTO)

03 Dec 2023 1201

Farul Constanța, al șaselea meci la rând fără victorie în Superligă Cătălin Anghel - „Suntem într-o criză de moment, dar n-avem timp să plângem prea mult“

26 Nov 2023 1214

CS Universitatea Craiova - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Sperăm să ne luăm revanșa“ (VIDEO)

19 May 2022 4031

Farul Constanța. Andrei Borza a preluat ștafeta de la tatăl său, Constantin Borza „Ne propunem să urcăm cât mai sus“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Mar 2022 8374

Farul Constanța Constantin Grameni își dorește calificarea în play-off, dar și să facă saltul la Naționala de tineret

30 Dec 2021 2801

Show total! Dinamo, surclasată de Farul Constanţa Cătălin Anghel - „Atât jucătorii, cât şi cei din tribună au fost la înălţime“ (galerie foto)

23 Aug 2021 5723

„Ne-au ajutat foarte mult tot timpul“ Farul Constanţa a avut parte de susţinerea fanilor şi la Cluj, contra campioanei CFR (galerie foto)

16 Aug 2021 4141

Farul Constanţa, prima înfrângere din acest sezon în Liga 1

13 Aug 2021 3110

Farul Constanța, meci contra campioanei CFR Cluj. Ambele echipe sunt neînvinse până acum în campionat

13 Aug 2021 3123

CFR Cluj - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Cred că va fi un meci foarte disputat“ (video)

11 Aug 2021 5554

FC Viitorul a fost la un pas de calificarea în cupele europene Cătălin Anghel - „Am luptat până la capăt”

01 Jun 2021 3360