Constanța Cupa organizată în memoria lui Cătălin Agafiței și-a derulat prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
La Constanța s-a încheiat prima ediție a turneului organizat în memoria lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist, antrenor și cadru didactic, care s-a stins din viață în septembrie 2023, la numai 46 de ani.
 
Organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța (inspector de educație fizică și sport – Gabriel Georgescu), la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ (unde Cătălin Agafiței a activat ca director), competiția a fost câștigată de Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța, 1-0 în finala cu Școala Gimnazială Nr. 1 din Târgușor.
 
La festivitatea de premiere au participat și Ionuț Larie, căpitanul Farului, și Cătălin Anghel, antrenorul principal al Farului.
 
Clasamentul final a fost: 1. Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ Constanța, 2. Școala Gimnazială nr. 1 Târgușor, 3. Școala Gimnazială nr. 12 „B.P Hașdeu“ Constanța, 4. Colegiul Național Pedagogic „C. Brătescu“ Constanța.
 
Cătălin Agafiței a decedat în urma unei boli nemiloase. În decembrie 2023, chiar în ziua de Crăciun, pe 25, ar fi împlinit 47 de ani. El a fost junior la Farul Constanța, iar apoi, ca senior, a evoluat la mai multe echipe divizionare din județ. A activat și ca antrenor, începând de la nivel juvenil și continuînd la seniori, la mai multe echipe din județ (la care a și jucat), cu care a obținut rezultate. În învățământ, Cătălin Agafiței a fost profesor de educație fizică și sport (titular la Școala 24 „Ion Jalea“), iar la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ a activat ca director. La Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost membru în Consiliul Consultativ al disciplinei educație fizică și sport, dar și responsabil cerc pedagogic.
 
Sursa foto: Facebook (Gabriel Georgescu); video – Farul Constanța
 
Citește și:


Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic

„Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6921

UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!

21 Sep 2023 12348

Constanța Fostul fotbalist Cătălin Agafiței are nevoie de sânge. Apeluri pentru donare

13 Nov 2020 8211

Victoria Mihai Viteazu, învinsă la scor în Cupa României Buturuga mică nu a putut răsturna carul mare

26 Aug 2016 5160

„Vrem şi mai sus!“ Victoria Mihai Viteazu, performanţă în Cupa României. Mai departe merge şi FC Viitorul II

12 Aug 2016 2880

Un nou club de fotbal pentru copii Cristi Şchiopu şi Cătălin Agafiţei au înfiinţat AS Marina 2015 Constanţa (galerie foto)

22 Mar 2016 11956

Raj Cărăuleanu, îndrăgostit de balon „Rajinho“ de Constanţa are sclipiri braziliene la fotbalul pe plajă (galerie foto)

25 Jul 2014 10006

CFR Constanţa a pierdut barajul, dar a primit invitaţie pentru a juca în Liga a III-a

23 Jun 2014 2802