UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!


Doliu în fotbalul și învățământul constănțean, după ce s-a stins din viață, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, fost fotbalist, profesor de educație fizică și sport, director de școală, dar și ocupant al mai multor funcții la Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Cătălin Agafiței a decedat în urma unei boli nemiloase. În decembrie anul acesta, chiar în ziua de Crăciun, pe 25, ar fi împlinit 47 de ani.

El a fost junior la Farul Constanța (la grupa lui Constantin Mareș), iar apoi, ca senior, a evoluat la mai multe echipe divizionare din județ (cum ar fi Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal Constanța sau CSO Ovidiu).

În grupa de la juniorii Farului, Cătălin a fost coleg, printre alții, cu Radu Ferenţi, Ionel Drăgoi, Ciprian Cocârţă, Florin Cune, Dumitrel Sârbu, Cristian Petcu, Marian Florea, Dan Vizireanu, Ciprian Mihai, Raj Cărăuleanu, Gabriel Sandea, Stelian Perifan, Victor Nișcu, Eugen Irimia, Gigi Șerbănică sau Adrian Purice.

A fost și antrenor, începând de la nivel juvenil, la Palatul Copiilor Constanța, la AS Marina 2015 Constanța (club de copii înființat alături de Cristi Șchiopu, în 2016), dar și la nivel de seniori, echipe la care a și jucat, la CFR Constanța (cu care a câștigat Liga a 4-a Constanța și a disputat barajul pentru promovarea în Liga a 3-a) sau Victoria Mihai Viteazu (pe care a condus-o la triumf în faza județeană a Cupei României, iar apoi a ajuns în turul doi național al competiției). 

Cătălin Agafiței s-a dedicat și învățământului, fiind profesor de educație fizică și sport (titular la Școala 24 „Ion Jalea“), iar la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ a activat ca director.

La Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost membru în Consiliul Consultativ al disciplinei educație fizică și sport, dar și responsabil cerc pedagogic.  

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Stimați colegi, niciun cuvânt nu este suficient pentru a exprima regretul la aflarea veștii că unul dintre colegii noștri nu mai este printre noi.


 
Cătălin Agafiței a fost un om bun, un profesionist, un adevărat exemplu de corectitudine și demnitate.
 

Cu nemărginită tristețe va fi prezent în gândurile noastre.
 
Dumnezeu să-l odihnească!, este mesajul lui Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport de la ISJ Constanța.

Un mesaj de condoleanțe au trimis și Farul Constanța și Academia Hagi:

Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței.
 

Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi!
 
Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!

 
Cu multă tristețe, copleșiți de durere în marea familie a Școlii Gimnaziale Nr. 3 „Ciprian Porumbescu”, anunțăm astăzi trecerea în neființă a domnului nostru director, CĂTĂLIN AGAFIȚEI, un OM deosebit, un profesor iubit de copii, un coleg drag și răbdător, un director excepțional, respectat și apreciat de toți, care a știut să ne susțină mereu și să ne ofere în orice moment încredere și pace. Deplângem cu toții acest tragic sfârșit și suntem alături de familia îndurerată. MULȚUMIM, DOMNULE DIRECTOR, MULȚUMIM PENTRU TOT!

Unele stele veghează mai departe, fiindcă nu se sting niciodată.

Zbor lin către îngeri! Dumnezeu să îi ocrotească veșnicia!, este și mesajul școlii la care Cătălin Agafiței a fost director.

Fostul nostru jucător, Cătălin Agafiței, a decedat astăzi în urma unei boli nemiloase. În decembrie anul acesta ar fi împlinit 47 de ani. Clubul transmite condoleanțe familiei și celor apropiați, a transmis și CS Gloria Băneasa.

UPDATE:

Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus în după-amiaza zilei de vineri, 22 septembrie 2023, la ora 14.00, la Casa Niculescu din Constanța. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


LIVE TEXT
Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“. Programul „Învățăm să fim campioni“ continuă (GALERIE FOTO+VIDEO)


Povești de acum 31 de ani
La un pas să cucerească Yokohama! Stagiu de vis în Țara Soarelui Răsare pentru o echipă din Constanța (galerie foto)


Locomotiva CFR-ului şuieră asurzitor în campionat
Un director de şcoală antrenează şi joacă la Liga a IV-a (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Cupa organizată în memoria lui Cătălin Agafiței și-a derulat prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Jan 2024 1109

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6912

Constanța Fostul fotbalist Cătălin Agafiței are nevoie de sânge. Apeluri pentru donare

13 Nov 2020 8211

Victoria Mihai Viteazu, învinsă la scor în Cupa României Buturuga mică nu a putut răsturna carul mare

26 Aug 2016 5160

„Vrem şi mai sus!“ Victoria Mihai Viteazu, performanţă în Cupa României. Mai departe merge şi FC Viitorul II

12 Aug 2016 2878

Un nou club de fotbal pentru copii Cristi Şchiopu şi Cătălin Agafiţei au înfiinţat AS Marina 2015 Constanţa (galerie foto)

22 Mar 2016 11953

Raj Cărăuleanu, îndrăgostit de balon „Rajinho“ de Constanţa are sclipiri braziliene la fotbalul pe plajă (galerie foto)

25 Jul 2014 10006

CFR Constanţa a pierdut barajul, dar a primit invitaţie pentru a juca în Liga a III-a

23 Jun 2014 2802