Intravilanul localitatii Poarta Alba se extinde

Sfarsit de an satisfacator

# Membrii Consiliului local Poarta Alba si primarul Niculae Sant-Ion se declara multumiti de actiunile desfasurate in acest an * Planurile anului viitor se vor transforma in realitati, in functie de impartirea bugetului

Caminul cultural din comuna Poarta Alba este in aceasta perioada gazda serbarilor de iarna, organizate de administratia publica locala si unitatile de invatamant. La fel ca si celelalte institutii din judet, Primaria Poarta Alba a pregatit 800 de pachete pentru micutii comunei.In ultima sedinta a Consiliului local, seful administratiei publice, Niculae Sant-Ion a realizat bilantul activitatilor si manifestarilor organizate in localitate in anul care se apropie de sfarsit. Potrivit celor declarate de Niculae Sant-Ion, echipa administrativa si membrii Consiliului local s-au declarat multumiti de activitatile si actiunile intreprinse, insa "mai este mult de lucru". In opinia sa, programele anului viitor se vor realiza in functie de impartirea bugetului. Oricum, la final de an, echipa locala se mandreste cu finalizarea studiului de fezabilitate, privind realizarea canalului de colectare si prelucrare a apelor pluviale. Primarul afirma ca in noul an se va extinde intravilanul comunei. Astfel, noul cartier al comunei va cuprinde cel putin 100 de loturi de teren, care vor fi repartizate in special tinerilor. Concomitent, alte loturi de teren vor fi concesionate sau supuse vanzarii celor care nu intrunesc conditiile de acordare a terenurilor gratuit. "Terenurile vor fi acordate dupa ce in regiune vor fi aduse toate utilitatile", a mai completat primarul din Poarta Alba. Intrucat bugetul local nu suporta astfel de investitii, Niculae Sant-Ion doreste accesarea programelor europene pentru finantarea proiectelor de infrastructura. Primaria va achizitiona in curand si utilaje pentru transportul deseurilor. "Conform normelor europene, nu mai avem voie sa detinem platforme de gunoi pe raza localitatii. Deoarece serviciile unei firme de salubritate costa foarte mult, trebuie sa ne descurcam cu fortele proprii", a conchis reprezentantul Primariei Poarta Alba, Niculae Sant-Ion.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 272

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 229

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 391

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 961

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 331

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 532

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 556

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 732

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 726

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 613

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 489

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 649

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 599

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 664

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 438