Centru social, în incinta bisericii de la Nicolae Bălcescu

Primarul Viorel Bălan susţine că în trei luni în incinta bisericii din Nicolae Bălcescu va funcţiona un centru social. Instituţia se va adresa unui număr de o sută de beneficiari. „Încercăm prin acest centru să asigurăm localnicilor cu posibilităţi financiare reduse o masă caldă, dar şi prilejul instruirii. Vom angaja doi profesori, astfel încât cei care nu au reuşit să-şi finalizeze studiile să aibă şansa să o facă, pentru a putea pătrunde mai uşor pe piaţa muncii”, a explicat şeful autorităţii locale. Primarul comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, afirmă că la realizarea acestui proiect vor contribui atât echipa Primăriei, cât şi sponsori.

A început asfaltarea drumului de exploatare

Un alt proiect, de această dată în desfăşurare, este cel referitor la amenajarea unui drum de exploatare. Primarul Viorel Bălan a declarat că s-a finalizat etapa referitoare la pietruire, iar de marţi au început lucrările de asfaltare. Şeful autorităţii locale estimează că într-o lună şi jumătate drumul de exploatare va fi introdus în circuitul rutier. Amintim că drumul are o lungime de 6,4 kilometri, reprezintă o rută alternativă pentru fluidizarea traficului pe DN 2A, prin devierea circulaţiei atelajelor şi utilajelor, şi va deservi o suprafaţă de 13 hectare.

Sala de consiliu, aproape finalizată

Şeful autorităţii locale a luat decizia extinderii sediului Primăriei, întrucât consilierii locali nu beneficiau de un spaţiu pentru şedinţe. În spatele clădirii Primăriei s-a ridicat deja noua construcţie. „Mai avem de pus tabla pe acoperiş şi de făcut ultimele finisaje, urmând ca mai apoi să achiziţionăm mobilierul necesar”, a declarat Viorel Bălan. Lucrarea se realizează cu bani de la bugetul local şi va fi gată în cel mult două luni.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Năvodari, județul Constanța închiriază trei spații. Ce suprafață au și unde sunt situate

06 May 2024 681

Lista Cabinetelor de Vaccinare Internațională din Constanța și Tulcea. Ce obligații ai dacă pleci într-o vacanță exotică?

06 May 2024 376

Primăria Comunei Bărăganu județul Constanța înființează un centru de colectare deșeuri prin aport voluntar (DOCUMENT)

05 May 2024 958

Proiectul, depus la APM Constanța O firmă din București va construi un centru comercial în Medgidia

02 May 2024 527

DIICOT a făcut mai multe rețineri! Droguri în zona Centrului Vechi din București. Oficial de la procurori

02 May 2024 487

Atribuiri directe CJC O firmă din Iași va elabora documentațiile pentru „Centrul Turistic de Artă,recreere și Tradiții Canlia - CT

01 May 2024 458

Supernova Group modernizează fostul centru comercial Cora Constanța Brătianu

01 May 2024 723

Cumpărări directe Constanța Asocierea Apex Developer &Contractor SRL și Teamwork Solutions SRL va înființa un centru de colectare prin aport voluntar în Valu lui Traian (DOCUMENT)

30 Apr 2024 513

Anunț important pentru locuitorii și turiștii din Constanța. Autobuzele etajate vor circula în minivacanța de Paște și 1 Mai

26 Apr 2024 508

Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar in comuna Limanu, județul Constanța

26 Apr 2024 277

“Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în orașul Negru Vodă, județul Constanța“

23 Apr 2024 357

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 417

Constanța Ce firmă va elabora studiul de fezabilitate pentru proiectul „Centru Cultural Aurora”, din Mangalia?

22 Apr 2024 404

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 627

Ministerul rus al Apărării va înfiinţa un centru de producție drone

20 Apr 2024 470