Litoral TV PMP, omis din proiectul anti-PSD?!

Scrutinul pentru Parlamentul European a determinat partidele de dreapta să-şi regândească strategia pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Partidul Naţional Liberal a dat startul discuţiilor privind unificarea dreptei, Crin Antonescu având deja discuţii cu preşedintele Forţei Civice, iar astăzi cu liderul PDL, Vasile Blaga.
 
Noul proiect anti-PSD are ca piloni Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal, foşti parteneri în Alianţa Dreptate şi Adevăr. Invitat în emisiunea Radiografia Zilei, vicepreşedintele tinerilor naţional liberali, Septimiu Bourceanu, a afirmat că în acest nou proiect trebuiesc evitate greşelile comise în celelalte proiecte în care PNL şi PDL au fost implicate de-a lungul timpului. El a subliniat că principalul partid cu care PNL va negocia va fi PDL, şi a lăsat să se înţeleagă că Partidul Mişcarea Populară ar putea fi lăsat pe margine.
 
“Teoretic, în România ar trebui să fie două mari forțe politice, una de stânga și una de dreaptă. Ar trebui ca aceste mici partide să se regăsească ori la stânga ori la dreapta, dar sub sigla unui singur partid. Acest proces durează, se face în timp , dar este un process natural. PNL și-a asumat rolul de lider al opoziției, rolul de principal partid de dreapta pe scena politică și atunci își asumă responsabilitatea inițierii unui proiect. Clar, pot să vă spun că noi purtăm discuții cu partide care au o istorie în spate, care au o moștenire - aleși locali, primari, care au o istorie în administrarea țării. Partidul Mișcarea Populară este un partid care a fost inventat de azi pe mâine pentru a asigura o anumită posibilitate de negociere, așa ca la piață.  ” a declarat Septimiu Bourceanu , vicepreşedintele TNL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PMP a atacat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o hotărâre a BEC privind reprezentarea în secţiile de vot din străinătate şi a cerut anularea ei

03 May 2024 329

LIVE TEXT+VIDEO Lista candidaților ADU de la CJC. Claudiu Palaz își depune candidatura la președinția CJ Constanța -„Alianță Dreapta Unită este alternativa corectă!”

29 Apr 2024 585

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 523

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 637

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 813

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 559

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 581

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 649

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 741

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 688

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 652

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 1020

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 815

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 707

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 835