PD-L Constanţa îşi va atinge obiectivul

Sediul organizaţiei judeţene PD-L Constanţa este un adevărat furnicar. Lideri democrat-liberali, candidaţi la mandatele de parlamentari aşteaptă datele de la reprezentanţii PD-L din birourile secţiilor de votare. 

Organizare ca la carte în PD-L. Grupaţi pe colegii, democrat-liberalii centralizează informaţiile din secţiile de votare arondate după care datele sunt cumulate pentru a vedea, în final, care va fi scorul obţinut de PD-L Constanţa la aceste alegeri parlamentare. Printe simplii membri  mobilizaţi să primească informaţiile, într-o agitaţie continuă, candidaţii PD-L la mandatele de parlamentari aşteptă nerăbdători verdictul. Printre aceştia i-am văzut pe: Daniel Florea, aspirant la mandatul de senator din colegiul 3, Paloma Petrescu , candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul 8, Magda Stavrositu (colegiul 10 pentru Camera Deputaţilor), Zanfir Iorguş (colegiul 5 Camera Deputaţilor), Adrian Sponte (colegiul 3 Camera Deputaţilor), Mircea Iustian (colegiul 9 Camera Deputaţilor), Gigi Chiru (colegiul 6 Camera Deputaţilor). Totul este atent supravegheat de preşedintele PD-L Constanţa, Mircea Banias şi el candidat la mandatul de senator din Colegiul nr. 4.

Încrezător în atingerea ţintei

După primele semnale primite din teritoriu, liderul PD-L Constanţa a dat dovadă de optimism. Datele erau încurajatoare în condiţiile în care, trebuie recunoscut faptul că organizaţia a pornit în competiţia electorală cu un mare handicap...ca imagine şi chiar ca atmosferă internă. Rezultatul exit-poll-ului l-a determinat pe Banias să declare răspicat: ,,PSD are doar 35 de procente, n-are de ce să fie atât de vehement. Nu poate guverna fără o majoritate în Parlament. Cea mai firească alianţa la guvernare şi o majoritate parlamentară o poate obţine PNL cu PD-L. Se poate spune că dreapta a câştigat aceste alegeri parlamentare, nicidecum stânga'.

La nivelul judeţului Constanţa sunt discrepanţe ceea ce face dificil avansarea unui pronostic. Dar, Mircea Banis a apreciat că, în municipiul Constanţa handicapul existent după alegerile locale a fost redus substanţial, ceea ce e un semn bun. Per ansamblu, PSD-ul rămâne cu un avans dar, rezultatul final va arăta realitatea.

Chiar şi aşa, la nivelul circumscripţiei electorale nr. 14 Constanţa, preşedintele PD-L Mircea Banias este convins că obiectivul va fi atins.,,N-am nicio îndoială că vom obţine trei deputaţi şi un senator", a declarat liderul democrat-liberalilor de la malul mării.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încep înscrierile pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior militar! Câte locuri sunt la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța?

24 Feb 2024 897

CNMB Asociația Europeană a Profesorilor a emis o moțiune de solidaritate cu profesorii și elevii din Ucraina, expuși agresiunii militare

29 Mar 2022 1422

#DobrogeaDigitală „Regele și regina Mării Negre“, de Marian Moșneagu. Cariera distrugătoarelor tip R în Marina Română

29 Sep 2021 2872

„Automutilare“ sau „act decizional neinspirat“? De ce i-a dat dreptate Curtea de Apel Constanța tinerei aflate la un pas să piardă cariera în Poliție. Motivarea judecătorilor

23 Apr 2020 1651

Un fost candidat pentru funcţia de procuror general al Constanţei, în atenţia CSM

30 Sep 2019 2458

Centrul de Scafandri își cinstește eroii pierduți în tragicul accident produs la Tuzla

03 Jul 2019 2037

Un aspirant liberal la statutul de candidat la Primăria Constanţa Ce principii trebuie să respecte PUZ-ul peninsulei?

15 Jan 2019 3715

Schimbare de nume sau de destin? Ultima dorinţă (galerie foto)

26 Oct 2018 3851

Gala absolvenţilor Tresa de aspirant (galerie foto)

03 Aug 2018 3678

Cătălin Anghel - „Ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi“ Aspirantă la locul trei, FC Viitorul joacă astăzi cu Poli Iaşi în play-off

06 Apr 2018 2372

Regele marinarilor Demnităţi militare şi privilegii regale (galerie foto)

15 Dec 2017 7103

Colegiul Tehnic „Pontica“, aspirant la titlul de şcoală-ambasador a Parlamentului European

16 May 2017 2608

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Prima sesizare la BEJ Constanţa

11 Dec 2016 3312

Averi de aspirant în Parlamentul României Ce avuţii au candidaţii PER Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 3221

Averi de aspirant în Parlamentul României Cât de bogaţi sunt candidaţii UDMR Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 3364