Mai las-o moale cu fantomele

29120_53437.jpgSingurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fata de saisprezece ani, sunt cateva fantome: a surorii ei si a catorva fosti colegi de scoala. Fantomele nu sunt deloc complicate si poti avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromitatoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place sa stie totul despre colegii ei ingamfati.
Insa cand Tim, vicepresedintele consiliului de elevi, descopera secretul lui Cass - acela ca poate sa comunice cu fantomele -, situatia tinde sa se schimbe. El ii cere sa-l ajute sa intre in legatura cu mama lui, care murise de curand, iar ea, dupa indelungi ezitari, sfarseste prin a fi de acord. Pe masura ce-l cunoaste mai bine pe Tim, Cass are surpriza sa constate ca el nu e un baiat asa de rau precum crezuse ea pana atunci si ca, intr-adevar, avea mare nevoie de ajutorul ei.
Poate ca aceasta este cea mai buna ocazie ca ea sa se imprieteneasca din nou cu cei vii...

„Debutul lui Megan Crewe ii face pe cititori sa se intrebe ce surprize ii mai asteapta din partea acestei autoare."
Kirkus Reviews

„Acest roman adresat cititorilor care trec de la copilarie la adolescenta evita sa traga vreo concluzie nerealista cu privire la experiente dificile - nu vrea sa-si raneasca cititorii, si nici sa-i convinga de ceva."
Publishers Weekly

„O poveste supranaturala, cu o intriga de genul celei din "Mean Girls" ("Fete rele"), cu o actiune alerta... Intamplarile misterioase si prietenia dintre Cass si vicepresedintele consiliului de elevi ii vor fascina de la primele pagini chiar si pe cititorii cei mai exigenti."
School Library Journal

„O poveste dinamica ce te captiveaza intr-un mod cat se poate de original."
BCCB



Megan Crewe - M-am nascut in Toronto, Canada, la sfarsitul anilor '80, si am crescut alaturi de parintii mei, un frate si numeroase pisici. Mi-au placut dintotdeauna povestile. La inceput, il rugam pe tata sa mi le citeasca, imitand vocile personajelor. N-a durat mult pana am inceput sa compun chiar eu povesti. La 14 ani, scrisesem deja primul meu roman (o incercare nereusita). Apoi am publicat o poveste intr-o revista pentru tineri. Dar adevarata mea calatorie ca scriitoare incepe odata cu romanul Mai las-o moale cu fantomele. Si azi locuiesc tot in Toronto, cu sotul meu. Avem doua pisici. Imi place sa scriu dimineata, iar dupa-amiaza ma ocup de copii si tineri cu nevoi speciale. In timpul liber, citesc tot ce-mi cade in mana, iau lectii de kung fu si fac planuri de calatorie. Ma puteti vizita pe adresa www.megancrewe.com

Pentru a vedeacare mai sunt noutatile in materie de aparitii editoriale, intra pe pravaliacucarti.ro.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 619

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 684

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 539

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 756

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 636

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 564

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 855

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 583

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 691

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 726

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 559

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 600

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 562

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 803

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3415