04 May, 2014 11:13
2356
laura adamache.ro
Zilele trecute mi s-a facut pofta de ceva bun bun si sanatos si pentru ca pastele de casa, mai exact tagliatellele, sunt preferatele mele, am pregatit repede o portie, de data aceasta dintr-o combinatie de faina integrala si faina de grau dur. Buuun, tagliatellele mele erau gata, dar nu stiam cu ce sa le combin, astfel incat sa obtin pranzul lejer si sanatos la care ma gandisem. Mi-am amintit de un pesto absolut delicios pe care l-am facut cu cativa ani urma si pe care nu am ma avut ocazia sa il repet, si anume pesto de patrunjel. Va garantez ca pana si cei carora patrunjelul nu le place chiar atat de mult, il vor aprecia in mod deosebit in aceasta reteta.
Ingrediente - Tagliatelle integrale (4-6 portii)
150 g faina integrala biologica
150 g faina de grau dur
3 oua
1 lingura apa (optional)
1 lingurita sare
Ingrediente – Pesto de patrunjel (2 -3 portii de paste – 1 portie de paste = 100 g)
60 g frunze de patrunjel
50 g caju/migdale/samburi de pin
60 g parmezan ras
2 catei de usturoi
60-80 ml ulei de masline
sare
Rețeta integrală pe
laura adamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: