Stiri calde

Bogdan Trif a semnat memorandumul privind dezvoltarea cooperării dintre România şi India în domeniul turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat astăzi un memorandum alături de ambasadorul Republicii India la București, E.S Thanglura Darlong, privind dezvoltarea cooperării dintre cele două state în domeniul turismului. Astfel, în baza parteneriatului, se va constitui un grup de lucru comun ce va avea întâlniri periodice care vor viza schimbul de date de bune practici la nivelul celor două instituții. Membrii grupului vor veni cu expertiza fiecărui stat în parte în ceea ce privește organizarea și promovarea activității turistice din țările partenere.

Un alt obiectiv al memorandumului semnat astăzi urmărește atragerea de investiții pentru dezvoltarea turismului românesc.

 

„România este o destinație competitivă la nivel european, cu o multitudine de resurse naturale și antropice care reprezintă atracții turistice importante pentru vizitatorii din India. Totodată, urmărim și oportunitățile de investiții, eventuale parteneriate româno-indiene pentru dezvoltarea diferitelor forme de turism, cum ar fi cel de sănătate, cultural sau de business”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.


România reprezintă o destinație de interes pentru turiștii indieni, numărul acestora fiind în continuă creștere în ultimii ani.

Memorandumul a fost semnat la sediul Guvernului României, în prezența premierului României, doamna Viorica Dăncilă, și a vicepreședintelui Republicii India, domnul Venkaiah Naidu.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, la reuninuea Guvernului României cu reprezentanții Uniunii Europene

05 Dec 2018 455

Mesajul Ministrului Turismului, Bogdan Trif, cu ocazia Zilei Naționale a României

01 Dec 2018 288

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, la sedința solemnă de guvern, de la Alba Iulia (galerie foto)

29 Nov 2018 276

România, acord de cooperare în domeniul turismului cu Republica Moldova

22 Nov 2018 276

Ministrul Turismului, Bogdan Trif „Acordarea voucherelor de vacanță a scos la lumină, din economia neagră, spații de cazare“

01 Nov 2018 315

Senatorul PSD Constanţa Ştefan Mihu, a adresat o interpelare Ministrului Turismului

15 Oct 2018 386

Referendum. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat la o secție din Sibiu. Ce a declarat acesta la ieșirea de la urne

06 Oct 2018 495

Întrebare adresată de Ramona Dinu (USR) ministrului Turismului - „În Mamaia şi Năvodari, turiştii au fost obligaţi să închirieze şezlonguri?“ (document)

18 Sep 2018 1352

Birourile externe de promovare, sămânță de scandal! Fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, îl desființează din nou pe Trif (document)

16 Sep 2018 512

Guvernul a adoptat redeschiderea birourilor de promovare externă

13 Sep 2018 383

Deputatul Mircea Dobre - „Ministrul Trif, vicepreşedinte PSD, tocmai a legalizat ţeparii din turism!“

07 Sep 2018 1016

Oficial de la Ministerul Turismului! Ce a declarat Bogdan Trif legat de voucherele de vacanţă

02 Sep 2018 602

Fostul ministru al Turismului, deputatul Mircea Dobre despre “Minciunile din bilanțul ministrului Bogdan Trif” (video)

07 Aug 2018 551

Cooperare în domeniul turismului între Polonia și România. Ce a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif despre acest protocol

03 Aug 2018 405

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, la Constanţa. Conferință, dedicată promovării României în contextul exercitării președinției Consiliului Uniunii Europene (galerie foto)

27 Jul 2018 616