Stiri calde

Caravana SMURD „Fii pregătit!” ajunge pe litoralul românesc

Caravana SMURD „Fii pregătit!” va ajunge pe litoral în perioada 6 - 11 august, în intervalul orar 10.00-18.00, și va fi amplasată în zonele cele mai frecventate de turiștii aflați la malul mării.

Pe 6 și 7 august, Caravana va fi în Piațeta Perla, din stațiunea Mamaia unde, timp de două zile, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. În zilele de 8 și 9 august, Caravana va ajunge pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus, iar pe 10 și 11 august, va fi la Mangalia, în portul turistic.
 
Cursurile oferite vor include şi prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România - cutremure, inundații, incendii - cât și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
 
Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu echipamente medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a participanţilor.
 
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD „Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/. 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caravana SMURD vine la Tulcea. Se oferă cursuri de instruire a populației

01 Aug 2018 425

Caravana SMURD „Fii pregătit!“ vine în judeţul Constanţa

12 Aug 2017 1454

Caravana SMURD vine pe litoral. Iată programul complet

02 Aug 2016 2864