Cătălin Predoiu îi invită pe oameni să participe la mitingul PNL împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta

 
Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, îi invită pe bucureșteni să participe marți la mitingul organizat împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta. 
 
El spune că „orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea reprezintă o formă de trădare a românilor”.
 
„Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor. Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față (...) cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei! Veniți la mitingul din București — Parcul Izvor, marți, ora 9.30”, a declrat Cătălin Predoiu într-o declarație de presă.
 
 Prim-vicepreședintele PNL mai adaugă faptul că prezența la miting a bucureștenilor nu ar fi pentru PNL, ci contra PSD și Ponta.
 
„Ați face-o pentru voi, cei care v-ați săturat de arogantă, hoție și minciuni! Hai la miting!”, a subliniat Predoiu.
 
PNL a depus, luni, la Parlament, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului intitulată „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, după ce șeful Executivului a fost trimis în judecată de DNA în dosarul Rovinari-Turceni, potrivit agerpres.ro. 
 
Moțiunea a fost semnată de 180 de senatori și deputați, iar dezbaterea și votul acesteia urmează să aibă loc marți. 




Sursa foto: suceavalive.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Predoiu „ Decizia de extindere cu frontierele terestre va fi politică, dar sunt convins că procesul este ireversibil”

31 Mar 2024 392

Prefectul județului Constanța „Alegerile din 9 iunie presupun un intens efort organizatoric și logistic din partea instituțiilor“

20 Mar 2024 617

Discuții ale ministrului Afacerilor Interne cu reprezentanții aeroporturilor din țară, inclusiv Constanța și Tulcea

11 Mar 2024 484

Înmatricularea vehiculelor se va putea realiza online, din acest an

03 Mar 2024 570

Ministrul Cătălin Predoiu îi felicită pe polițiștii care au depistat peste 5 milioane de comprimate cu droguri în Portul Constanța

12 Feb 2024 576

Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului „Am fost și rămânem alături de poporul evreu și de statul Israel”

29 Jan 2024 539

Consiliul JAI Declarația ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu privind combaterea migrației ilegale la nivel național și european

28 Jan 2024 677

Ministrul Cătălin Predoiu „Lupta cu traficanții de droguri și crima organizată va rămâne o prioritate a Poliției Române în mandatul meu.

26 Jan 2024 703

Exclusiv! Toate cele 5 Secții de Poliție din Constanța au fost desființate și înființate alte 4. Iată competențele teritoriale și noii șefi (FOTO)

26 Jan 2024 3363

Ministrul Cătălin Predoiu - „Drogurile sunt o amenințare la adresa securității naționale“ (VIDEO)

24 Jan 2024 6288

MAIMesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

24 Jan 2024 444

Cătălin Predoiu La 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, avem obligaţia de a apăra România de orice tip de atac îndreptat împotriva identităţii naţionale

24 Jan 2024 582

MAIDeclarațiile ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, după întâlnirea cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și sindicatele reprezentative la nivelul MAI

23 Jan 2024 480

Premierul Ciolacu; întâlniri de lucru în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor

14 Jan 2024 860

Zeci de mijloace tehnice necesare misiunilor de salvare în dotarea IGSU, IGJR și Salvamont. Predoiu, prezent la eveniment (DOCUMENT)

12 Jan 2024 714