Stiri calde

Ce spune președintele PNL Bogdan Huţucă despre decizia de revocare din funcție a secretarului general, Robert Boroianu

"Propunerea de revocare secretarului general, votată in BPJ, a fost justificata de faptul ca urmează trei tururi de alegeri importante și numai putem lucra cu suplinitori.

Mă simt nevoit sa menționez că domnul deputat Robert Boroianu, nu poate aprecia calitatea rezultatului electoral al alegerilor europarlamentare. Ca o consecință a lipsei de disponibilitate , acesta nu cunoaște detaliile strategiei de campanie, nu a participat la activitățile  electorale , nu cunoaște datele și informațiile relevante care ajustează scorul electoral și nici analiza finală.

Confruntând date comparabile acesta este cel mai bun rezultat al filialei atât la nivel de municipiu cât și in restul județului.
Sunt convins ca aprecierile  superficiale formulate de colegul nostru  sunt rezultatul unei frustrări de moment pe care sper ca o va depășii.Apreciem expertiza colegului nostru și consideram că locul acestuia nu poate fi decât in rândul echipei PNL.

Cu privire la funcția vacanta de secretar general, după atâtea luni mai poate aștepta o săptămâna pana va fi ocupată de persoana potrivită.
Imi cer scuze in numele organizației PNL pentru ieșirea nepotrivita și nestatutară a colegului nostru.

Pentru PNL principala prioritate este aceea de a respecta votul acordat de constănțeni, un vot care ne obligă", a declarat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Citeşte şi: Blocaj de comunicare cu preşedintele Huţucă. Deputatul Boroianu, demis din funcţia de secretar general

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Căldura, mărul discordiei Decebal Făgădău îi acuză pe liberali că fac politică în batjocură, iar Bogdan Huţucă îl somează pe primar să refacă proiectul de hotărâre

15 Aug 2019 333

Interesele dobrogenilor, îngropate în sertarele Parlamentului Proiectul de lege privind anularea taxelor de pod de la Giurgeni şi Feteşti nu a mai ajuns la Camera Deputaţilor

06 Aug 2019 664

Debutul timpuriu al campaniei electorale se vede cel mai bine în Consiliul Judeţean Constanţa. Liderii puterii şi ai opoziţiei, mesaje mobilizatoare!

31 Jul 2019 773

Deputatul Huţucă îi bate obrazul senatorului Chiţac şi Asociaţiei „Constanţa Altfel” „Nu am stat la masă cu membrii familiei Mazăre. O minciună sfruntată!”

22 Jul 2019 890

Huţucă (PNL) - „În al 12-lea ceas, Constanţa are nevoie de un alt primar şi de un alt model de administraţie!“

13 Jul 2019 973

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă - „PSD tratează limba română ca pe o marfă politică“

05 Jul 2019 749

Liberalii îşi dau întâlnire la Forumul Antreprenorilor în Administraţia Inteligentă, de la Mamaia

19 Jun 2019 1450

Fără studiul de fezabilitate şi documentaţia necesare realizării investiţiei Dăncilă promite că lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Militar Constanţa încep anul viitor (document)

19 Jun 2019 1898

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a mers în Palazu Mare și a discutat cu locuitorii care nu vor betoane ridicate printre case (galerie foto)

15 Jun 2019 1843

Primarul insistă cu proiectul şi pentru o reconciliere între locuitori şi investitor PUD-ul VDT Construct Impex SRL pentru blocul cu zece etaje din Palazu Mare, aviz negativ

12 Jun 2019 3761

Deputatul Huțucă Bogdan, co-inițiator al legii privind eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial și eliminarea supraaccizei la carburanți

07 Jun 2019 619

Bogdan Huțucă (PNL) - „În județul Constanța, Andronescu vrea să desființeze clase de liceu în localități în care există primari PNL”

05 Jun 2019 615

Bogdan Huţucă (PNL) "Mulțumesc tuturor constănțenilor pentru mobilizare și pentru că au decis, în număr atât de mare, să înfrunte cozile pentru a-și exercita cel mai democratic drept

26 May 2019 654

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „PNL este ferm împotriva dublului standard, PSD a votat pentru a permite discriminări ale românilor”

22 May 2019 848

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, prezent la Constanţa. Liberalul a vorbit despre dublul standard

16 May 2019 595