Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”


Biroul Permanent Național al PNL a votat cu majoritate comasarea alegerilor și liste comune cu PSD pentru alegerile europarlamentare.

„Listele la alegerile locale vor fi separat pe fiecare partid.. Orice formă de alianță locală, mai puțin cu partidul AUR este exclusiv decizia filialelor județene. În BPN, nu s-au abordat subiecte legate de alegerile parlamentare sau prezidețiale”, a precizat pentru ZIUA de Constanța, liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, membru în BPN.

Întrebat fiind când vor face anunțul candidatului organizației de la malul mării pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Huțucă a reiterat un răspuns pe care l-a mai dat și în ultima conferință de presă susținută la sediul PNL Constanța:

„Când vom avea certitudinea unei decizii o vom comunica. Echipa națională de campanie ne va impune un termen limită în interiorul unui calendar de activități. Este prioritatea noastră deci ne vom închide pe acest subiect înainte de termenul limită”, a comentat președintele PNL Constanța.


Menționăm că BPN al PNL a aprobat deciziile cu 58 de voturi pentru, 5 împotrivă (Cîțu, Bolojan, Birta, Sighiartău, Ioan Turc), două abţineri (Buican și Nica).  


Citește și:

LIVE VIDEO+TEXTEste oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 614

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 496

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1243

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 888

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 833

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 7043

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 845

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

03 Mar 2024 768

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

29 Feb 2024 1024

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, consideră discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă, inserată artificial pe agenda publică

28 Feb 2024 705

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1831

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța - „Drumul Expres „Alternativa Techirghiol", în linie dreaptă“

08 Feb 2024 1110

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța despre o posibilă candidatură comună "Vergil Chițac este candidatul PNL la Primărie și suntem pregătiți pentru o competiție"!

06 Feb 2024 1126

Deputatul Bogdan Huțucă Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului

25 Jan 2024 1220

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite”

24 Jan 2024 622