Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite”

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj cu prilejul ziulei Unirii Principatelor Române. 

Anul 2024 va fi un an crucial, în care fiecare dintre noi va sta în fața posibilității de a-și croi propriul destin pentru următorii ani. Fiecare alegere pe care o facem, fiecare pas pe care îl luăm, va contribui la modelarea viitorului nostru, se arată în conținutul mesajului. 


Iată mesajul integral transmis de Huțucă: 

Momentul istoric al "Unirii Principatelor Române" din 1859 reflectă un exemplu de viziune a elitelor vremii, care au reușit să realizeze unitatea românilor din Moldova și Țara Românească. Alegerea simultană a lui Alexandru Ioan Cuza, în calitate de domn al Moldovei și al Țării Românești, a reprezentat un eveniment definitoriu, marcând începutul formării României moderne. 

Această lecție a trecutului este o sursă deschisă de inspirație, servind drept ghid pentru noi toți. Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite. 

Anul 2024 va fi un an crucial, în care fiecare dintre noi va sta în fața posibilității de a-și croi propriul destin pentru următorii ani. Fiecare alegere pe care o facem, fiecare pas pe care îl luăm, va contribui la modelarea viitorului nostru.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!, a transmnis Deputatul Bogdan Huțucă , președintele PNL Constanța. Citește și:

Știri Constanța aziLIVE. Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Constanța! (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 634

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 499

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1243

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 888

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 839

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 7049

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 849

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

03 Mar 2024 772

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

29 Feb 2024 1025

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, consideră discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă, inserată artificial pe agenda publică

28 Feb 2024 706

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 1125

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1835

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța - „Drumul Expres „Alternativa Techirghiol", în linie dreaptă“

08 Feb 2024 1111

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța despre o posibilă candidatură comună "Vergil Chițac este candidatul PNL la Primărie și suntem pregătiți pentru o competiție"!

06 Feb 2024 1128

Deputatul Bogdan Huțucă Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului

25 Jan 2024 1223