DIICOT Percheziţii în Ialomiţa şi pe teritoriul Marii Britanii, într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri mare risc și spălarea banilor

În cursul zilei de ieri, 26 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomița, împreună cu Metropolitan Police Service și Crown Prosecution Service din Regatul Marii Britanii, au ridicat mai multe bunuri și sume de bani, în urma a 8 percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Ialomița și pe teritoriul Marii Britanii.
 
De asemenea, o persoană a fost reținută în Marea Britanie, față de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, iar pe numele alteia a fost emis mandat european de arestare, aceasta fiind tranferată în Marea Britanie, pentru continuarea cercetărilor.
 
Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza județului Ialomița, activitățile fiind desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de droguri mare risc și spălarea banilor.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor, bijuterii, precum și sume de bani în lei și valută (aproximativ 46.000 de lei). Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 3 case și un apartament, 3 autoturisme, conturi bancare și părți sociale.
 
Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Ialomița, în vederea audierii.
 
Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale a  membrilor grupului infracțional și a luării măsurilor legale față de cei implicați.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Sursă foto: DIICOT

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un tânăr din Satu Mare și o educatoare din Marea Britanie, condamnați la Constanța, pentru droguri!

04 May 2024 52

Justiție Constanța Închisoare cu suspendare pentru un tânăr din Constanța prins cu zeci de grame de Cannabis pregătit pentru vânzare

03 May 2024 448

DIICOT, surpriză la percheziții în București! Canabis în borcane de murături (FOTO)

03 May 2024 330

DIICOT a făcut mai multe rețineri! Droguri în zona Centrului Vechi din București. Oficial de la procurori

02 May 2024 466

DIICOT, acțiune fulger la Constanța! Ce s-a descoperit la percheziții (FOTO)

25 Apr 2024 644

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 514

Oana Andreea Schmidt Hăineală a fost delegată șef în DIICOT, pe combaterea traficului transfrontalier de droguri

23 Apr 2024 429

Constanța. Polițist trimis în judecată de DIICOT Constanța

23 Apr 2024 797

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 715

Procurorul Cotoară Valentin, delegat șef al Serviciului informații clasificate din DIICOT! Averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 535

Ministrul Energiei a depus la DIICOT o plângere penală în legătură cu un videoclip deepfake şi un articol de tip fake news

11 Apr 2024 529

Minoră de 16 ani, forțată să se prostitueze în Germania. Se fac cercetări pentru infracțiunea de trafic de minori

10 Apr 2024 429

Procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța, printre reclamanți Mai mulți procurori din Constanța au dat în judecată Ministerul Public! Răspunsul Tribunalului (MINUTA)

05 Apr 2024 615

Mai multe persoane, arestate la cererea DIICOT Constanța! (MINUTĂ)

05 Apr 2024 1031

DIICOT Tulcea percheziție la penitenciar Droguri de mare risc sub forma unor hârtii impregnate.

03 Apr 2024 580