DJST Constanța lansează Săptămâna Naţională a Voluntariatului

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi CENTRAS, prin departamentul Centrului de Voluntariat Constanţa, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Corpul Voluntarilor Gărzii Naţionale de Mediu, Comitetul Naţional pentru Drepturile Copiilor, Filiala Constanţa, Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret, Filiala „Tineri Mereu”, Constanţa, Fundaţia Don Bosco, Organizaţia Ecologistă Mare Nostrum, au deosebita plăcere, de a vă invita pe data de 13 mai 2013,  ora 11.00, să participaţi la Conferinţa de lansare a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului în Constanţa, ce va avea loc în incinta Restaurantului Sport  (Str. Cuza Voda, nr. 28).
 
       „Voluntariatul reuneşte oameni diverşi - de vârste, categorii sociale şi orientări diferite – care sunt uniţi de convingerea comună că pot produce împreună, o schimbare în bine în comunitate. Elevi şi studenţi, tineri, seniori, angajaţi ai căror companii faciliteaza voluntariatul corporatist, adulţi activi, părinţi, voluntari SEV, persoane temporar fără ocupaţie, persoane cu handicap – într-un cuvânt VOLUNTARI - se întâlnesc în aceasta săptămână, alături de organizaţiile sau grupurile lor de iniţiativă, pentru a pregăti activităţi menite să evidenţieze şi să sărbătorească programele de voluntariat în care sunt implicaţi pe parcursul anului. Ca o provocare, în această ediţie a SNV-ului, dedicăm ziua de 17 mai (vineri) voluntariatului corporatist! În acest mod  companii şi angajaţii acestora sunt cooptate în activităţi de voluntariat! Doresc să-i invit, pe această cale, să se alăture iniţiativei noastre comune, pe toţi cei care cred şi practică valorile fundamentale ale voluntariatului!”, a declarat domnul Claudiu TELICEANU, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 472

Licitații Constanta Vodafone Romania asigură servicii de telefonie mobilă pentru Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (DOCUMENT)

03 May 2024 322

Trimitere în judecată, de ultim moment, la Constanța! S-a implicat Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română

01 May 2024 810

Procurorul Sorin Constantinescu, fostul șef al DNA Constanța, eliberat din funcţie, prin pensionare!

29 Apr 2024 529

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 475

DIICOT, acțiune fulger la Constanța! Ce s-a descoperit la percheziții (FOTO)

25 Apr 2024 644

Se modifică organigrama, statul de funcții și Regulamentul de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 536

Poșta Română a bifat un contract de peste 62.000 de euro cu Direcția Generală Asistență Socială Constanța. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

20 Apr 2024 617

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 588

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 608

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 814

​DNA Constanța se mută în casă nouă!

17 Apr 2024 899

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, contract cu o firmă din municipiu

15 Apr 2024 517

Cadouri „otrăvite“ pentru mai mulți bătrâni din Constanța! A intervenit Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română

14 Apr 2024 818

Licitații Constanța De la cine a cumpărat Direcția Județeană de Statistică echipamente IT pentru dotarea Biroului Electoral Județean

12 Apr 2024 407