Stiri calde

Este oficial. Comisar-șef de poliție Dancu Constantin a fost numit în funcția de inspector-șef al IPJ Constanța prin ordin al ministrului MAI

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că, la data de 19 iunie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Grădinaru Dumitru Daniel a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Stan Sorin Daniel a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Satu-Mare.

De asemenea, la data de 19 iunie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Nica Remus Gherasim a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Totodată, în aceeași zi, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Dancu Constantin a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Potrivit IGPR, Polițiștii au fost numiți în urma promovării concursurilor organizate pentru ocuparea funcțiilor.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Lidia Volicenco

21 Jun, 2018 23:46

Felicitării pt domn.Dancu Constantin!!Multă sănătate și mult succes!!Un om capabil care știe să asi facă meseria de polițist!!

Gh.Moldoveanu

21 Jun, 2018 17:56

Pt. Dl.Dancu Constantin:Felicitări din toată inima si succes in activitate.

Articole asemanatoare

Comisarul-şef Constantin Dancu a prezentat bilanţul Poliţiei Constanţa. Câteva cuvinte şi despre Poliţia Locală

29 Dec 2018 942

Protocol de colaborare între Primăria Cumpăna şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa

14 Nov 2018 604