Stiri calde

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, la Constanţa. Conferință, dedicată promovării României în contextul exercitării președinției Consiliului Uniunii Europene (galerie foto)

Ministrul Turismului, Bogdan Trif a ajuns azi la Constanţa, pentru a participa la o conferință de presă organizată de Ministerul Turismului. La eveniment participă şi președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Ţuţuianu.

Evenimentul are loc la Centrul de Excelență în Turism și Servicii ” Tomis ” și are ca temă principală promovarea României în contextul exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019.

În scopul consolidării imaginii României, Ministerul Turismului și Ministerul Afacerilor Externe au organizat mai multe Infotripuri de documentare a jurnaliștilor din statele membre ale Uniunii Europene, în 6 zone ale țării. Județul Constanța a fost inclus în itinerariul delegației străine, vizita jurnaliștilor străini fiind programată în perioada 25-29 iulie.

Scopul principal al acestor vizite este acela de a demonstra că România, deși este parte integrantă a conceptului european, aliniată standardelor și valorilor comunității UE, își păstrează particularitățile, unicitatea și tradițiile, iar spiritul și moștenirea culturală românească reprezintă manifestarea „unității în diversitate”, motto-ul Uniunii Europene.

UPDATE 1

La evenument sunt prezenți și reprezentanți ai mediului privat turistic. La conferință a ajuns și Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. 

„Mi-am făcut un obicei să revin pe litoral. Litoralul românesc este o prioritate personală, dar și pentru minister. Am organizat un infotrip pentru jurnaliștii străini care vor relata despre noi", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif. De asemenea, oficialul de la Ministerul Turismului a anunțat încheierea unui protocol de colaborare cu mediul privat pentru promovarea Mării Negre pentru jurnaliștii români și străini. Protocol va fi semnat între Ministerul Turismului și Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. 

Update 2: 

ANAT a cerut să țină programul voucherelor și la anul. Ministrul Trif a spus că acesta va fi menținut, deoarece este un program bun

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Turismului, Bogdan Trif va ajunge joi la Constanța. La ce eveniment va participa

26 Mar 2019 365

Anunț de ultimă oră despre voucherele de vacanță. Ce a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif

21 Mar 2019 836

România, seară de excepție la Târgul de Turism din Berlin

06 Mar 2019 315

Ministrul Turismului, întâlnire cu primarii stațiunilor balneare din România. Ce mesaj a transmis Bogdan Trif

02 Mar 2019 473

Ministrul Bogdan Trif, prezent la deschiderea Târgului de Turism al României

21 Feb 2019 445

Delta Dunării și Dobroga de Nord, la Târgul de Turism al României de la Romexpo (galerie foto)

21 Feb 2019 904

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, la reuninuea Guvernului României cu reprezentanții Uniunii Europene

05 Dec 2018 506

Mesajul Ministrului Turismului, Bogdan Trif, cu ocazia Zilei Naționale a României

01 Dec 2018 330

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, la sedința solemnă de guvern, de la Alba Iulia (galerie foto)

29 Nov 2018 319

România, acord de cooperare în domeniul turismului cu Republica Moldova

22 Nov 2018 310

Ministrul Turismului, Bogdan Trif „Acordarea voucherelor de vacanță a scos la lumină, din economia neagră, spații de cazare“

01 Nov 2018 361

Senatorul PSD Constanţa Ştefan Mihu, a adresat o interpelare Ministrului Turismului

15 Oct 2018 412

Referendum. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat la o secție din Sibiu. Ce a declarat acesta la ieșirea de la urne

06 Oct 2018 534

Bogdan Trif a semnat memorandumul privind dezvoltarea cooperării dintre România şi India în domeniul turismului

19 Sep 2018 406

Întrebare adresată de Ramona Dinu (USR) ministrului Turismului - „În Mamaia şi Năvodari, turiştii au fost obligaţi să închirieze şezlonguri?“ (document)

18 Sep 2018 1425