PNL a depus plângere penală împotriva lui Victor Ponta

Co-preşedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a depus, astăzi, la Parchetul instanţei supreme, o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva premierului Victor Ponta, pentru că nu organizează alegeri parţiale la preşedinţia Consiliul Judeţean Cluj după demisia lui Horea Uioreanu, informează Mediafax.
 
“Deşi a fost notificat din vreme şi în mod repetat cu privire la necesitatea organizării de alegeri parţiale pentru funcţia de preşedinte al CJ Cluj, premierul Victor Ponta a ales să nu respecte legea, motiv pentru care marţi am depus plângere penală la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) împotriva premierului Victor Ponta, pentru abuz în serviciu. După turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, l-am notificat pe Victor Ponta să respecte legea şi să facă diligenţele necesare desfăşurării alegerilor parţiale pentru funcţia de preşedinte al CJ Cluj. Am cerut să se adopte o HG prin care să stabilească, cel mai târziu la jumătatea lunii ianuarie a anului 2015, data de desfăşurare a alegerilor parţiale pentru funcţia de preşedinte al CJ Cluj”, se arată într-un comunicat transmis astăzi şi citat de Mediafax.
             
„Dorim tragerea la răspundere penală a numitului Victor Ponta pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Nu numai judeţul Cluj este în această situaţie, aceasta generalizându-se la nivel naţional. Liderii PSD sunt în degringoladă şi în loc să vadă interesul cetăţeanului ca fiind prioritar se agaţă de putere. Îi îndemn pe colegii din alte judeţe în care nu s-au organizat alegeri parţiale şi unde Victor Ponta a ales să încalce legea, să ne urmeze exemplul şi să îl acţioneze în judecată pe acest politician fără nici un respect faţă de legi şi banii românilor”, scrie Seplecan.
 
Oficial, nicio formaţiune politică din judeţul Cluj nu a anunţat că are un candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comuna Ion Corvin se află în această situaţie Plângere penală împotriva lui Ponta pentru că nu organizează alegeri parţiale

21 Jan 2015 2945

UPDATE - Alexandru Bajdechi „Am depus plângere penală pe numele lui Ponta, Costoiu, Pricopie şi Plumb” (document)

12 Nov 2014 3554

Alexandru Bajdechi “Mâine depun plângere penală împotriva lui Ponta, Pricopie, Costoiu și Cazanciuc”

11 Nov 2014 9632

Alin Tișe depune plângere penală împotriva premierului Victor Ponta și a Corpului de control al Guvernului

08 Nov 2014 2426

Monica Macovei le-a făcut plângere penală lui Ponta și Corlățean pentru scandalul votului din diaspora

05 Nov 2014 1755

Traian Băsescu „Ponta, mai preocupat de protejarea baronilor locali decât de nevoile românilor”

14 Apr 2014 1641

Ponta - „Depunem plângere penală împotriva lui Băsescu marţi, după declaraţiile despre Firea“

14 Apr 2014 1733