PNL Constanța reacționează „Victor Ponta folosește dublul limbaj în declarațiile facute alături de Biden”

Premierul a vorbit, în compania vicepreședintelui american Biden, din nou într-unul din cele două limbaje ale sale, în condițiile în care, în pozițiile exprimate public de către Joe Biden, acesta a insistat asupra valorilor care țin de statul de drept, domnia legii și lupta anticorupție, susțin reprezentanții PNL Constanța.

Cu privire la discursul premierului, liberalii constănțeni afirmă că acesta „ a vorbit din nou despre lucruri care ar trebui făcute, despre lucruri care chipurile se fac de către Guvern și de către domnia sa personal, despre faptul că nimeni nu trebuie să fie deasupra legii, că instituțiile trebuie să funcționeze corect, exact, eficient și despre faptul că lupta împotriva corupției trebuie intensificată”.

Când spune Ponta adevărul?

PNL Constanța acuză modul în care premierul tratează chestiuni serioase legate de siguranța națională, făcând trimitere la legea amnistiei și grațierii.

„Dublul limbaj al lui Ponta nu este o noutate, nu ne mai miră, dar acesta este un moment în care devine foarte relevant și trebuie să atragem atenția asupra lui. Când spune Ponta adevărul, când declară la Bruxelles, Washington, acum, în prezența vicepreședintelui american, ce declară sau atunci când păstrează după colț legea amnistiei și a grațierii, atunci când se duce personal, atrăgând după sine și cea mai mare parte a membrilor guvernului, membri ai Parlamentului, pentru a vota împotriva ridicării imunității pentru începerea urmăririi penale în cazul unor parlamentari? Atunci când își reafirmă angajamentele în fața oaspeților străini sau atunci când, în proximitatea biroului său oficial, Duicu și alții ca ei fac trafic de influență la vedere, organizat? Ponta procedează conform convingerilor sale atunci când pândește momentul potrivit pentru a adopta legea amnistiei și grațierii, atunci când se duce împreună cu membrii cabinetului său spre a bloca prin votul său în Parlament o cercetare penală, atunci când îi permite sau chiar dă dispozițiile necesare ca Duicu și alții să facă trafic de influență din propriul său birou. Rolul opoziției politice din România în toate partidele, precum și al societății civile, atât cât există ea, trebuie să fie unul extrem de puternic în acest an politic și pe viitor. Pentru noi nu e nicio dilemă când spune Ponta adevărul”, se arată într-un comunicat de presă. .

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un armistițiu cu dată limită a fost decis pentru Fâșia Gaza. SUA anunță un pas uriaș

25 Feb 2024 728

Reacție după moartea lui Navalnîi Preşedintele SUA, Joe Biden, ia în calcul noi sancțiuni impuse Rusiei

19 Feb 2024 975

SUA au bombardat ținte pro-iraniene din Irak şi Siria. Joe Biden- „Răspunsul nostru a început astăzi. Va continua”

03 Feb 2024 862

Trei militari americani ucişi şi mai mulţi alţii răniţi într-un atac cu dronă!

28 Jan 2024 1017

Donald Trump se opune oricărui acord privind imigrația

28 Jan 2024 733

Preşedintele american Joe Biden suspendă construcția de noi terminale de export de gaz natural lichefiat

26 Jan 2024 797

Israel-Hamas Premierul Netanyahu i-a reiterat președintelui american, Biden, poziția sa referitor la „suveranitatea palestiniană”

20 Jan 2024 729

Preşedintele Biden nu ia în considerare demiterea secretarului apărării Austin, care s-a spitalizat în secret

08 Jan 2024 695

Ultima tranșă de ajutor militar pentru Ucraina din partea SUA

28 Dec 2023 925

Joe Biden vizează finanţele mondiale pentru a pune beţe în roate maşinăriei de război ruse

22 Dec 2023 788

Alertă în SUA! O maşină a intrat în coloana oficială a preşedintelui Joe Biden

18 Dec 2023 874

Un influent senator american s-a declarat „optimist” în legătură cu un acord privind ajutorul pentru Ucraina

17 Dec 2023 737

Congresul SUA a decis ridicarea nivelului de elaborare a strategiei de securitate și dezvoltare a Mării Negre la nivelul președintelui Biden

14 Dec 2023 914

Anunț care vizează și România din partea lui Joe Biden „Putin speră să distrugă stabilitatea și integrarea regională mai largă și să profite de haos”

19 Nov 2023 2571

Preşedintele Joe Biden, optimist privind un acord pentru eliberarea ostaticilor luaţi de Hamas

14 Nov 2023 805