UPDATE2. Radu Mazăre a ajuns acasă! "Cel mai dor mi-a fost de mare!"

 
 
Fostul primar al Constanţei a ajuns la Constanţa şi s-a prezentat direct la sediul IPJ Constanţa, pentru controlul judiciar. El a fost întâmpinat de jurnalişti, unii adresându-i-se cu apelativul “Domule primar!”, ceea ce l-a determinat pe Mazăre să afirme: “Dacă ai fost primar bun atâţia ani, lumea tot primar îţi zice”.
 
Radu Mazăre a spus că cel mai dor i-a fost în cele trei luni petrecute în arest de mare, mai dor chiar decât de fete! Tocmai de aceea, el a dezvăluit că după-amiază, după ce ajunge acasă, va scoate caiacul şi va merge pe mare, pentru că, a adăugat el, controlul judiciar îi impune doar să nu depăşească graniţele ţării. “Am voie în toată România, inclusive în apele teritoriale”, a râs fostul edil.
 
Întrebat cu cine a vorbit cel mai mult la telefon cât s-a aflat în arrest, Radu Mazăre a spus: “Cu mama, cu fraţii mei, cu fetele!”. Chestionat ce părere are despre cauzele care l-au dus în situaţia în care se află acum, Mazăre nu a droit să răspundă, afirmând doar: “Nu vreau să dăm în chestii politice!”.
 
Iar la întrebarea dacă îi pare rău după funcţia de primar, Mazăre a spus că orice om are strângere de inimă dacă pune suflet într-o muncă de 15 ani, atunci când renunţă.

UPDATE ora 13.10

La ieşirea din sediul IPJ, Radu Mazăre a reamintit că a plecat definitiv din politică, nu mai candidează şi nu va participa, nici ca spectator, la alegerile de la organizaţiile municipală şi judeţeană ale PSD Constanţa. Radu Mazăre spune că a fost dezamăgit şi de unii apropiaţi şi colegi de partid, nu doar de adversarii politici. Fostul primar a spus că speră ca şi prietenul său, Sorin Strutinsky să scape din arest.

Întrebat dacă va merge la carnaval, în Mamaia, Mazăre a spus că nu şi că nu îl mai interesează. Totuşi, a adăugat el, din moent ce carnavalurile se vor ţine şi vara aceasta, "înseamnă că a fost o iniţiativă bună". El a admis, însă, că va ieşi seara prin Mamaia. 

UPDATE 2 ora 13.22


Ajuns acasă, Radu Mazăre a fost supus unui nou tir de întrebări de jurnalişti. El a spus că le mulţumeşte magistraţilorpentru că i-au făcut cel mai frumos cadou de când s-a născut, adică l-au eliberat!

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociaţia Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, în pragul insolvenței!

28 Apr 2024 479

Judecătorii explică de ce i-au respins lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cererea de eliberare condiționată!

26 Apr 2024 5866

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 451

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cere Tribunalului București să fie eliberat condiţionat!

21 Apr 2024 1378

Un nou termen în instanță în dosarul dintre Asociaţia fondată de Mazăre și Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Constanța

19 Apr 2024 552

Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)

17 Apr 2024 1300

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, află miercuri dacă va fi eliberat condiționat!

16 Apr 2024 3945

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 697

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 654

Administrația Chițac, proces pe 10.000 de euro cu Mazăre, Nicușor și Fundația Fantasio! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

02 Apr 2024 632

Fotoreportaj Constanța Pasarela emblematică din Mamaia, abandonată și inaccesibilă turiștilor (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 873

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 870

Administrația Chițac, „pastilă amară“ la Curtea de Apel Constanța! Miza, 4,38 de milioane de dolari!

05 Mar 2024 654

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 863

Habitat și Ambient SA Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 1459