UPDATE! Ponta şi Dragnea îi răspund lui Mazăre Primarul Constanţei s-a declarat deranjat pentru că este arătat cu degetul

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a declarat deranjat, astăzi, pentru că este arătat cu degetul pentru eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale şi a spus că dacă el ar ar pierde alegerile la Constanţa, şi-ar da demisia, şi nu ar da vina pe organizaţiile mai mici.

Radu Mazăre critică conducerea PSD pentru faptul că organizaţiile judeţene sunt considerate responsabile de eşecul lui Victor Ponta, însă a arătat că nu ştie dacă va pleca din în PSD. El a precizat că nu a discutat cu Marian Vanghelie despre o posibilă plecare din partid, dar că actuala situaţie nu i se pare normală.

„Este o stare de nemulţumire, sunt discuţii despre felul în care este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală (...) Nu mi se pare normal ca atunci când pierzi nişte alegeri să dai vina pe alţii", a spus Mazăre.

„Sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta şi al lui Dragnea. O să discut cu organizaţia din Constanţa şi o să luăm o decizie. În ciuda a ceea ce se spune despre mine, eu nu fac nimic de capul meu", a spus Mazăre.

„Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş da vina pe şefii de organizaţii mici, locale", a adăugat primarul din Constanţa.

Radu Mazăre a facut aceste declaraţii astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă un nou termen în dosarul în care primarul Constanţei este acuzat de retrocedarea ilegale a unor terenuri.

UPDATE, ora 15.25

Răspunsul lui Liviu Dragnea nu a întarziat să apară, fiind ironic la adresa lui Mazăre. „Nu vreau să comentez ce a spus Radu. E părerea lui. (...) Eu am înțeles și respect opinia domnului Radu Mazăre. Eu nu sunt un lider la fel de important în PSD. Eu am altă opinie pe care mi-o susțin", a spus Dragnea, într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării.

UPDATE, ora 15.49

În ceea ce priveşte declaraţiile recente ale lui Mazăre, premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa: "E dreptul fiecăruia să declare ce crede - vom lua decizii în structurile partidului", a menţionat social-democratul.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociaţia Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, în pragul insolvenței!

28 Apr 2024 631

Judecătorii explică de ce i-au respins lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cererea de eliberare condiționată!

26 Apr 2024 6114

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 479

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cere Tribunalului București să fie eliberat condiţionat!

21 Apr 2024 1454

Un nou termen în instanță în dosarul dintre Asociaţia fondată de Mazăre și Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Constanța

19 Apr 2024 562

Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)

17 Apr 2024 1344

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, află miercuri dacă va fi eliberat condiționat!

16 Apr 2024 3978

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 705

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 662

Administrația Chițac, proces pe 10.000 de euro cu Mazăre, Nicușor și Fundația Fantasio! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

02 Apr 2024 650

Fotoreportaj Constanța Pasarela emblematică din Mamaia, abandonată și inaccesibilă turiștilor (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 900

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 884

Administrația Chițac, „pastilă amară“ la Curtea de Apel Constanța! Miza, 4,38 de milioane de dolari!

05 Mar 2024 662

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 884

Habitat și Ambient SA Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 1503