13 Jun, 2018 12:57
4898
Daniela MOLDOVEANU
Comisarii CJPC Constanța au efectuat în data de 21 mai 2018 un control la restaurantul La Tamara situat în zona Far din Constanța. din cauza neregulilor constatate s-a dispus închiderea restaurantului până la remedierea problemelor.
Potrivit CJPC Constanța, acum restaurantul a fost redeschis după ce s-a constatat că au fost remediate neregulile.
Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu la data controlului au fost constatate următoarele nereguli:
- nu este cantar omologat si verificat
- conditii de depozitare nerespectate:
-> ketchup 15 kg ( 22g in loc de 4 - 8g)
-> carne preparata 4 kg ( 22g, in loc de 65g)
-> legume ( varza 19 - 21g )
- produse in proceduri nesigure:
-> nu este masa calda pentru preparate culinare, acestea se reincalzesc la momentul onorarii comenzii
-> vase din plastic nealimentar
-> ustensile si spatii de depozitare neigenizate
-> recipiente borcane pt depozitare sos se refolosesc dupa spalare
-> 2 chiuvete: int.una se spala vase, iar in cealalata ouale, legumele, carnea
-> nu exista chiuveta cu actionare la picior
-> pe acelasi blat intra materii prime si iese produsul finit, intra vesela
-> fara elemen de identificare: carne tocata; carne porc; coste pulpa; pui dezosat; congelate 10 kg; cascaval 300gr; castraveti murati3kg; maioneza 1kg; carne condimentata 2kg
Sursa foto: Facebook/ANPC CJPC Constanța
Citește și:
Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită mâncarea (galerie foto+video)
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: