Stiri calde

Mircea Duşa „Salariile militarilor vor creşte”

 
Salariile gradaţilor şi soldaţilor profesionişti vor creşte potrivit proiectului Legii salarizării unice, realizat de MApN şi MAI. Informaţia vine de la ministrul Apărării, Mircea Duşa, care a declarat că acest lucru a fost propus în urmă cu o lună de zile, într-o comisie la care au participat Gabriel Oprea şi alţi şefi din structurile de apărare.

„Împreună cu Oprea și ceilalți șefi, încă acum o lună am făcut o comisie care a redactat propunerile noastre legate de legea salarizarii unice", a declarat Dușa, potrivit b1.ro.

Iar printre propuneri s-a numărat şi creşterea salariilor la soldaţi şi gradaţi.

„Rezolvăm ca să armonizăm și acea prevedere din lege ca tinerii și copiii care, ai celor care au avut de suferit în teatrele operaționale să facă școala de sub și maeștri miitari", a conchis ministrul.


Sursa: b1.ro
Sursa foto: bacau.net
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

civil

08 Mar, 2017 16:37

Dle ministru nu uitati de civilii din armata. Tot timpul am fost omisi desi muncim poate mai mult decat altii. Am ramas cu salarii de mizerie incomparabile cu ceilalti din sistem si nu numai. Speram sa aparem si noi macar acum pe lista dvs .

Articole asemanatoare

Fostul secretar de stat în MApN, Mircea Duşa, învestit în funcţia de prefect al judeţului Mureş

25 Sep 2018 482

Fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale, numit prefect al judeţului Mureș

20 Sep 2018 370

Dăncilă a aprobat Al treilea om din ierarhia Ministerului Apărării Naţionale a demisionat. Despre cine este vorba. Date din CV

13 Sep 2018 7632

Demisie în Guvernul Dăncilă. Mircea Dușa a cerut să fie eliberat din funcția de secretat de stat în MApN

12 Sep 2018 854

Ministrul Mihai Fifor, întâlnire cu directorul executiv al Agenţiei Europene de Dezvoltare

03 Sep 2018 455

Ceremonie militară de absolvire a „Cursului întrunit de calificare operator forțe pentru operații speciale”. Participă secretarul de stat, Mircea Dușa

24 Jul 2018 541