Ce avere are Gigel Gabriel Lupu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral? (DOCUMENTE)
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gigel Gabriel Lupu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2023, Lupu a menționat că deţine trei terenuri agricole și unul intravilan în Hârșova, județul Constanța. Acestea au fost dobândite fie prin moștenire, fie prin contracte de vânzare-cumpărare. Tot în aceiași localitate acesta are și o casă de locuit, dobândită prin moştenire.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și trei mașini mărcile Wolsvagen, Dacia duster, BMW și un tractor John Deer, toate dobândite prin contracte de vânzare cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 50.326 lei de la ABADL și suma de 49.600 lei ce aparține soției de la Spital Orășenesc Ioan Lascar, Hârșova. Lupu a declarat și venituri din arendă în valoare de 7.661 lei.

În cadrul declarației de interese, nu a făcut precizări. 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Gigel Gabriel Lupu.Citește și:

Anca Lungu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Marianei Arsene, secretar general UAT al comunei Mircea Vodă (DOCUMENTE)

11 May 2024 694

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Gabrielei Babalîc, secretar general al comunei Vulturu (DOCUMENT)

09 May 2024 602

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Alexandru-Emin Bragadireanu, consilier achiziții publice al comunei Lipnița (DOCUMENTE)

06 May 2024 633

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Constantin Tohăneanu, secretar general al comunei Independența (DOCUMENTE)

06 May 2024 1165

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina (DOCUMENT)

05 May 2024 516

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 513

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 693

Declarații de Avere Constanța Camelia Cumpănașu, secretar general al Comunei Poarta Albă deține două autoturisme (DOCUMENTE)

02 May 2024 480

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vioricăi Utu, inspector superior la Comuna Amzacea (DOCUMENTE)

02 May 2024 505

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Virginiei Sonmez, secretar general la Comuna 23 August (DOCUMENTE)

29 Apr 2024 1010

Declarații de Avere Constanța Cosmin Bujor, secretar general la UAT Negru Vodă deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 534

Declarații de avere Constanța Ce avere are Reveicuța Gurgu, secretar general al comunei Crucea (DOCUMENTE)

27 Apr 2024 468

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Ilonei – Irina Dragoe, secretar general, UAT Valu lui Traian. Este acționar în Conpet SA (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 560

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Lilianei Gheorghe, inspector al comunei Corbu (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 652

​Declarații de avere Constanța Ce avere are Violeta Daniela Sasu, consilier principal al comunei Ciocârlia (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 1034