Declarații de avere Constanța Averea și interesele Simonei-Carmen Fătu, membru în CA la Aeroportul Mihail Kogălniceanu-Constanța (DOCUMENTE)


 
foto: Pexels  Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Simonei-Carmen Fătu, membru Consiliu de Adiministrație la SC Societatea Naționala Aeroportul International Mihail Kogălniceanu-Constanța documente preluate de pe site-ul oficial al  Aeroportului.




În ultima declarație de avere, depusă pe 14.06.2023 a menționat că deţine patru terenuri agricole și două terenuri intavilane, dobândite fie prin moștenire, contract de donație sau contract de vânzare cumpărare. Toate imobilele sunt situate în județul Ialomița, în localitatea Movilița. 
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta deține și două apartamente și două case de locuit. Un din casele de locuit este situată în județul Brașov, iar restul imobilelor în București, județul Constanța și județul Ialomița.
 
Fătu mai deține și un autoturism Toyota, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
În ceea ce privește Bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare şi bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni, aceasta a declarat un  mijloc de transport înmatriculat, înstrăinat la data de 12.05.2023, cu o valoare de 500 lei.

La capitolul active financiare a înscris în declarația de avere și un cont curent sau echivalente (inclusiv card) la Banca Transilvania, în valoare de 27.228 lei, depozit bancar sau echivalente la aceiași bancă în valoare de 11.373 euro, fonduri de investiţii (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) la BT Capital Partner, în valoare de 20.000 euro, fonduri de investiţii (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) la Meropolitan Life, în valoare de 195.505 lei, fonduri de investiţii (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) la Allianz Pensii Private, în valoare de 167.808 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 11.195 lei, administrare încasare componența variabila sem. I 2020, de la Societatea Națională a Sării SA.

 
Ca venituri din activităţi independente  a declarat suma de 3420 lei, cursuri de formare profesională la Institutul de Studii Financiare și suma de 24.925 lei din consultanța, formare profesională și antrepriza intelectuală, contracte de consultanță formare profesionala și antrepriza intelectuală la Fatu SC PFA.
 
Fătu a declarat și o pernsie de urmș a copilului în valaore de 15.000 lei, dar și suma de 2.100 lei, ca arenda teren agricol.   

În declarația de interese a declarat calitatea sa de asociat în cadrul Societatea PKF ESG, acționar la SNTGN Transgaz SA Sibiu și Infoservice SA București.
 
Acesta este și membru în Consiliul de Administrație al Aeroportului International Mihail Kogălniceanu – Constanța, membru Consiliul de Administrație în cadrul CN Administrația Porturilor Dunării Maritime SA Galati și președinte consiliu director în cadrul Asociația Administratorilor Independenți București.
 
În ceea ce privește calitatea de membru în cadrul asociaţiilor profesionale şi/sau sindicale, Fătu a declarat Asociația Administratorilor Independenți - Președinte Consiliu Director, Envisia Boards of Elites - Membru, Professional Women Network – Membru.  



Despre Infoservice SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 10 decembrie 1992. Firma are sediul pe Strada Sandu Cluceru, Nr. 2, București, Sector 2.

Infoservice SRL are ca obiect de activitate închirierea si subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 401.146 lei, un profit de 61.675 lei la un număr de un angajat.

Acționari sunt Oprisor Domnar Simion, Costea Marian, Nagoda Teodor , Vlaicovici Ioan Dorel, Voicu Emil,  Turcu Gheorghe,  Băra Cristinel Crăciun, Palar Doinita, Agapie Maricica, Mosneagu Ghiorghe, Topirceanu Horia Ilie, Bokor Stefan, Litoiu Mihail Lucian, Bogos Edmond Gabriel, Dulgheru Radu, Dumitru Ionel, Pantirasu Elena, Patru Rada,  Tarlea Nicolae, Farcas Dan, Gologan Cornel, Leahu Ioan, Blidaru Viorel, Pascariu Stefan,  Ichim Dorinel. 

Administrator este Oprisor - Domnar George.
 
Numele Agapie Maricica apare și în Oportun Service SRL și Carpatica Asig SA Sibiu Sucursala Bucuresti Cantemir. Numele Băra Cristinel Crăciun apare și în Tipocolor SRL, Crisserv SRL, Avratip Tasos SRL, Bara Cristinel-Craciun persoana fizica autorizata.
 
Numele Bogos Edmond Gabriel  apare și în Vicrom Invest SRL. Oprisor - Domnar George apare și în Flyingcougar SRL.
 

 
Despre Societatea Naționala a Sării SA
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 9 decembrie 1992. Firma are sediul pe Calea Victoriei, Nr. 220, Et. 4, București, Sector 1.

Firma are ca obiect de activitate extracția sării.
  
Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 498.099.493 lei, un profit de 120.749.395 lei la un număr de 1.410 angajați.

Acționar este Fondul Proprietatea SA. 

Administratori sunt Cimpeanu Nicolae, Dobrea Constantin-Dan,  Ionita Ion-Valeriu, Ochian Simona-Georgiana, Sandu Cristi.
 
Dobrea Constantin-Dan  apare și în PPC Energy Trade SRL, Damen Shipyards Mangalia SA.   Ionita Ion-Valeriu apare și în  Societatea Electrocentrale Craiova SA. Ochian Simona-Georgiana  apare și în Zirom SA, Engie Romania SA.
 


Despre Societatea PKF ESG București
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 decembrie 2023, societatea  are sediul pe Strada Albesti, Nr. 8, București, Sector 2.

Firma are ca obiect de activitate activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Acționari sunt PKF Finconta SRL, Anais Project Development SRL și asociat Fătu Simona-Carmen.
 
Administrator este Susnea Florentina. Fatu Simona-Carmen apare și în FATU SC persoana fizica autorizata, Societatea Națională "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" SA, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA.
 
Susnea Florentina apare și în PKF Finconta Consultanta SRL, PKF Finconta HR SLR, PKF Finconta SRL, Esperia Corporate Advisors SRL, Antalis SA, PKF Integra Advisors SRL, Green Energy Consultancy & investments SRL, Electrica Productie Energie SA.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Simonei-Carmen Fătu.



Citește și:

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Bogdan Artagea, director general, deţine un apartament achiziţionat prin „Prima casă“ (documente)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 380

Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 435

Averea și interesele Clavei Ivan, secretar general al Primăriei Ghindărești, din județul Constanța! (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 485

Declarații de avere Constanța Ce avere are Roxana Nadolu, secretarul general al comunei Costinești. Soțul său e funcționar public la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 624

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 586

Declarații de avere Constanța Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 641

Averea și interesele secretarului general al UAT Oraș Ovidiu, Laura Elena Antonie (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 517

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 490

Declarații de avere Constanța Doinița Cristian, secretar general al orașului Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 581

Achiziții publice în județul Constanța, nemenționate în declarațiile de interese. Consilierul local și „mecanismul” de succes (DOCUMENTE)

03 Apr 2024 1421

Declarații de Avere Constanța Mihai Dusu, șef formație la ABADL deține un apartament (DOCUMENT)

02 Apr 2024 684

Declarații de Avere Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

02 Apr 2024 543

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Ionel Gherase, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 521

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 613

Declarații de avere Constanța Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 480