Ședință CL Constanța Aleșii locali vor aproba schimbul unor spații de locuit construite de ANL, dar și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri (DOCUMENT

  • Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CKLM din data de 26 aprilie se află și Proiectul de hotărâre nr. 173/2024 privind schimbul unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța.
  • Proiectul inițat de primarul Vergil Chiţac are avizele Comisiilor de specialitate nr. 3 şi nr. 5.


Consiliul Local Constanța este convocat în ședință ordinară, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, vineri, 26 aprilie, de la ora 10:00. 

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare se află și Proiectul de hotărâre nr. 173/2024 privind schimbul unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța. Proiectul inițat de primarul Vergil Chiţac are avizele Comisiilor de specialitate nr. 3 şi nr. 5.

Potrivit proiectului de hotărâre propunerea schimbului de locuințe pentru  Cheval Sande intervine ca urmare a solicitărilor repetate privind schimbul de locuintă formulate de sus-numita (însărcinată în prezent cu al doilea copil), având în vedere faptul că aceasta ocupă, împreună cu membrii familiei sale, respectiv sotul și flul minor, în vârstă de 3 ani, cu contractul de închiriere nr. 600/21.11.2017, valabil până la data de 10.11.2028, locuința din strada Zefirului nr. 26, BI. 0B4, ap. 7, formată dintr-o cameră și dependințe, în suprafață de 37,40 mp.

Propunerea schimbului de locuință pentru  Niculescu Ștefan-Mihai intervine ca urmare a solicitărilor repetate privind schimbul de locuință formulate de sus-numitul, având în vedere faptul că aceasta ocupă, împreună cu membrii familiei sale, respectiv soția și fiul minor, în vârstă  de 1 an, cu contractul de închiriere nr. 3535/15.03.2018, valabil până la data de 21.12.2027, locuința din strada  Brizei nr. 1E, BI. OB4, et. 2, ap. 14, formată dintr-o cameră și dependințe, în suprafață de 36,63 
mp. 

Luând în considerare analizarea solicitărilor persoanelor cu vârste de până la 40 de ani, care îndeplinesc criteriile de acces pentru repartizarea locuintelor de tip A.N.L., din cele construite pentru tineri, în regim de închiriere, și ca urmare a faptului ca un număr de 2 locuințe au devenit vacante în perioada de exploatare, în baza procesului-verbal nr. 24211 din data de 25.03.2024 al comisiei de repartizare a locuințelor construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, se propune spre dezbatere și aprobare Consiliului Local, actualizarea Iistei de priorități cu un numar de 110 solicitări cu criterii de acces îndeplinite, conform ordinii de ierarhizare a solicitanților cu vârsta de 35 ani+60 de luni, în vederea repartizării locuințelor pentru tineri construite prin programele A.N.L. destinate închirieri, situate pe raza municipiului Constanța.

În temelul art. 136 alln 8) lit. b), s-a întocmit prezentul raport ce însoțește proiectul de hotărâre privind schimbul unor locuințe pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța, spre a fl supus spre dezbatere și aprobare Consiliului local al municipiului Constanța. 

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ședință CL Constanța: Consilierii locali discută despre acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Constanţa (DOCUMENT)

Se modifică organigrama, statul de funcții și Regulamentul de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 958

Proiectul în atenția consilierilor locali Iată cât vor plăti consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Constanța începând cu 1 aprilie (DOCUMENT)

25 Apr 2024 713

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 576

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 519

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 409

Ședință CLM Constanța CT BUS SA a înregistrat un profit de peste 6,5 milioane de lei în anul 2023 (DOCUMENT)

23 Apr 2024 699

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 492

Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)

23 Apr 2024 374

Un constănțean, la mâna aleșilor locali Planul urbanistic de detaliu pentru construirea unei locuinţe, pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 471

Ședință CLM Constanța Organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

23 Apr 2024 463

Consilierii locali vor aproba lucrările de intervenţii şi indicatorii tehnico-economici Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu” din Constanța, reabilitată energetic (DOCUMENT)

22 Apr 2024 492

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 450

Ședință CLM Constanța Parteneriat între Primăria Constanța și UDTTMR pentru organziarea „Zilei Limbii Tătare”

22 Apr 2024 562

Ședință CLM Constanța Cine face parte din Grupul lucru local pentru problemele romilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 704

Ședința CLM Constanța Aprobarea bugetului Fundaţiei Pontica, pe ordinea de zi! Ce sumă este solicitată (DOCUMENT)

21 Apr 2024 530